GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

50+ Fitness in Alphen aan den Rijn

Sporten is goed voor jong en oud! Bij Bezemer Fitness doen wij er alles aan om iedereen in vorm te houden. Tijdens de 50+ Fitness richten wij ons op het soepel maken van de spieren en gewrichten, het geleidelijk opbouwen van conditie en stellen wij jouw uithoudingsvermogen op de proef. Als snel zal je merken dat je soepeler en fitter wordt en je je dus beter gaat voelen in jouw dagelijks leven. In de les doe je mee op je eigen tempo en niveau, er is altijd een getrainde instructeur bij die begeleiding geeft. Op deze manier is de les voor iedereen toegankelijk, of je nu net begint met sporten of al veel ervaring hebt.

Deze gezellige en effectieve 50+ les is een geweldige aansluiting op jouw dagelijks leven. Een kopje koffie na les? Of zin in een uitgebreide cooling down? Geen probleem, wij zijn er voor jou en zullen het jou zo aangenaam mogelijk maken.

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER.

Wil je zelf een keer ervaren hoe de 50+ Fitness is? Maak dan een afspraak voor een kennismaking.




  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico