PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

50+ Fitness in Alphen aan den Rijn

Sporten is goed voor jong en oud! Bij Bezemer Fitness doen wij er alles aan om iedereen in vorm te houden. Tijdens de 50+ Fitness richten wij ons op het soepel maken van de spieren en gewrichten, het geleidelijk opbouwen van conditie en stellen wij jouw uithoudingsvermogen op de proef. Als snel zal je merken dat je soepeler en fitter wordt en je je dus beter gaat voelen in jouw dagelijks leven. In de les doe je mee op je eigen tempo en niveau, er is altijd een getrainde instructeur bij die begeleiding geeft. Op deze manier is de les voor iedereen toegankelijk, of je nu net begint met sporten of al veel ervaring hebt.

Deze gezellige en effectieve 50+ les is een geweldige aansluiting op jouw dagelijks leven. Een kopje koffie na les? Of zin in een uitgebreide cooling down? Geen probleem, wij zijn er voor jou en zullen het jou zo aangenaam mogelijk maken.

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER.

Wil je zelf een keer ervaren hoe de 50+ Fitness is? Maak dan een afspraak voor een kennismaking.
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Nieuw bij Bezemer: BodyShape
  fixed-col-3-img1

  Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

  LEES MEER
  Ontdek e-Gym Flex
  fixed-col-3-img1

  Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico