GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Zumba bij Bezemer Fitness

Houd jij van dansen, heerlijk opzwepende muziek en je heupen losgooien? Doe dan mee met de Zumba lessen bij Bezemer Fitness! Je gaat gegarandeerd met een lach op je gezicht en een lekker gevoel naar huis.

Wat is Zumba?

Zumba is al jarenlang een populaire groepsles in de fitnesswereld. Deze les is gebaseerd op invloeden vanuit de latin en salsa kant en kenmerkt zich door vrolijke muziek en de combinatie van fitness- en dansoefeningen. Het is een goede workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie verbetert.

Voor wie is Zumba?

Iedereen kan Zumba volgen! De pasjes worden helder uitgelegd en voorgedaan. Het gaat er vooral om dat je er plezier in hebt! Danservaring is niet nodig om een les te volgen. De les wordt afgewisseld met rustige nummers en opzwepende nummers, zodat je zo nu en dan ook even op adem kan komen. Onze lessen worden gegeven door gecertificeerde Zumba instructeurs. De routine verandert om de paar weken zodat je steeds nieuwe oefeningen en pasjes leert.

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER. Wij delen regelmatig filmpjes uit de groepslessen op onze Facebook en Instagram pagina.

Op zoek naar een les Zumba in Alphen aan den Rijn en gratis rondleiding krijgen? Maak dan direct een afspraak. Het is ook mogelijk om een gratis proefles te volgen.
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico