PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Zumba bij Bezemer Fitness

Houd jij van dansen, heerlijk opzwepende muziek en je heupen losgooien? Doe dan mee met de Zumba lessen bij Bezemer Fitness! Je gaat gegarandeerd met een lach op je gezicht en een lekker gevoel naar huis.

Wat is Zumba?

Zumba is al jarenlang een populaire groepsles in de fitnesswereld. Deze les is gebaseerd op invloeden vanuit de latin en salsa kant en kenmerkt zich door vrolijke muziek en de combinatie van fitness- en dansoefeningen. Het is een goede workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie verbetert.

Voor wie is Zumba?

Iedereen kan Zumba volgen! De pasjes worden helder uitgelegd en voorgedaan. Het gaat er vooral om dat je er plezier in hebt! Danservaring is niet nodig om een les te volgen. De les wordt afgewisseld met rustige nummers en opzwepende nummers, zodat je zo nu en dan ook even op adem kan komen. Onze lessen worden gegeven door gecertificeerde Zumba instructeurs. De routine verandert om de paar weken zodat je steeds nieuwe oefeningen en pasjes leert.

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER. Wij delen regelmatig filmpjes uit de groepslessen op onze Facebook en Instagram pagina.

Op zoek naar een les Zumba in Alphen aan den Rijn en gratis rondleiding krijgen? Maak dan direct een afspraak. Het is ook mogelijk om een gratis proefles te volgen.
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  Sluit nu een één - of tweejarig abonnement af en krijg een GRATIS BEZEMER SPORTTAS. Zo ga jij in stijl naar de sportschool. ⁠ Schrijf je nu online in via bezemerfitness.nl.* Zien wij je snel in onze gym?⁠ ⁠

  LEES MEER
  Openingstijden Feestdagen
  fixed-col-3-img1

  Op de volgende dagen hebben wij gewijzigde openingstijden en zijn wij geopend van 09.00 - 14.00 uur: Pinksteren Op deze dagen vervallen de groepslessen tenzij anders aangegeven in het rooster.

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico