GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Yoga bij Bezemer Fitness

Yoga is een heerlijke training om tot rust te komen, te werken aan je balans, je spieren dieper te versterken en je hoofd even leeg te maken. Bij Bezemer Fitness in Alphen aan den Rijn bieden we verschillende yoga lessen aan. Op ons rooster hebben we de reguliere lessen yoga staan maar ook de variant Jin Yoga.

Wat is Yoga?

Yoga draait om verbinding tussen lichaam en geest. We focussen ons op oefeningen die het evenwicht in je lichaam en systeem herstellen. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. In onze drukke maatschappij komt het veel voor dat de balans tussen lichaam en geest verstoord raakt. Yoga kan je helpen om weer het evenwicht te vinden en maakt ons van binnen en buiten levendig en flexibel. Bij yoga is het belangrijk dat je luistert naar je eigen grenzen, je lichaam geef deze vanzelf aan.

Wat doe je bij yoga?

Yoga is voor iedereen, je leeftijd en flexibiliteit maakt niet uit. De les begint vaak met een zonnegroet en wordt opgevolgd door verschillende yogahoudingen. Met deze houdingen werkt je toe naar het beter functioneren van je organen, gewrichten en evenwicht. De oefeningen staan vooral in het teken van veel rekken en strekken en het aanspannen van je diepe spieren zodat je doorbloeding beter wordt.

Tijdens de les let je bewust op je ademhaling en ontspanning. Door hier je energie op te focussen kan je beter het evenwicht terug vinden tussen je lichaam en systeem. Yoga is dus niet alleen goed om je lichamelijk beter te voelen, je zal je na een les ook rustiger en lichter in je hoofd voelen!

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER.

Op zoek naar een les Yoga in Alphen aan den Rijn en een keer proberen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis rondleiding!
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico