PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Yoga bij Bezemer Fitness

Yoga is een heerlijke training om tot rust te komen, te werken aan je balans, je spieren dieper te versterken en je hoofd even leeg te maken. Bij Bezemer Fitness in Alphen aan den Rijn bieden we verschillende yoga lessen aan. Op ons rooster hebben we de reguliere lessen yoga staan maar ook de variant Jin Yoga.

Wat is Yoga?

Yoga draait om verbinding tussen lichaam en geest. We focussen ons op oefeningen die het evenwicht in je lichaam en systeem herstellen. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. In onze drukke maatschappij komt het veel voor dat de balans tussen lichaam en geest verstoord raakt. Yoga kan je helpen om weer het evenwicht te vinden en maakt ons van binnen en buiten levendig en flexibel. Bij yoga is het belangrijk dat je luistert naar je eigen grenzen, je lichaam geef deze vanzelf aan.

Wat doe je bij yoga?

Yoga is voor iedereen, je leeftijd en flexibiliteit maakt niet uit. De les begint vaak met een zonnegroet en wordt opgevolgd door verschillende yogahoudingen. Met deze houdingen werkt je toe naar het beter functioneren van je organen, gewrichten en evenwicht. De oefeningen staan vooral in het teken van veel rekken en strekken en het aanspannen van je diepe spieren zodat je doorbloeding beter wordt.

Tijdens de les let je bewust op je ademhaling en ontspanning. Door hier je energie op te focussen kan je beter het evenwicht terug vinden tussen je lichaam en systeem. Yoga is dus niet alleen goed om je lichamelijk beter te voelen, je zal je na een les ook rustiger en lichter in je hoofd voelen!

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER.

Op zoek naar een les Yoga in Alphen aan den Rijn en een keer proberen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis rondleiding!
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Nieuw bij Bezemer: BodyShape
  fixed-col-3-img1

  Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

  LEES MEER
  Ontdek e-Gym Flex
  fixed-col-3-img1

  Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico