GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Voedingsdeskundige

Benfit is een op maat voedingsadvies dat we bij Bezemer Fitness aanbieden. Bij Benfit val je op een verantwoorde en gezonde manier af zonder dat je lichaam daaronder ‘lijdt’.

Werkwijze Benfit

In eerste instantie wordt een intake gehouden waar we de levensstijl van de klant in kaart brengen. We doen eerst een Nulmeting om de statistieken (gewicht, bodyfat percentage, buikomtrek) van de klant in kaart te brengen.

Tijdens de intake kijken we verder naar het dieetverleden, huidige eetgewoontes, medisch verleden en zoeken we naar motivatie factoren waarom de klant met een voedingstraject wilt starten.

Voedingsplan op maat

Op basis van de informatie stellen we het op maat voedingsplan samen. Hierbij houden we onder andere rekening met ongewenste producten, allergieën, intoleranties (bv. lactose, gluten) en voedingspatronen (veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk enz.).

Vervolgens krijgt de klant een volledig op maat gemaakt plan inclusief een boodschappenlijst voor een hele week. In dit plan staan de producten afgewogen tot in de grammen. Daarom is het belangrijk dat de klant alle voeding afweegt. Daarnaast staan er ook recepten in, zodat de klant niet zelf hoeft te puzzelen hoe hij/zij een gerecht moet bereiden.

Evaluatiegesprek en resultaten

Om de klant op resultaten te monitoren tijdens het traject, houden we wekelijks een evaluatie gesprek en weegmoment om te kijken waar de klant staat. Zo kunnen we de klant scherp en gemotiveerd houden.

Tarieven

We bieden 2 type Benfit pakketten aan: een 8 en 12 weken traject. Acht kost 90 euro, 12 weken kost 129 euro (voor bestaand lid), of 149 euro voor een niet-lid.

In het pakket zit:
– De intake en nulmeting
– Elke week een nieuw op maat voedingsplan voor een hele week
– Elke week een meet/evaluatiemoment
– De Benfit app waar het voedingsplan digitaal in zit en waar je zelf wijzigingen van producten/recepten in kan selecteren met een drop down menu
– Een eindevaluatie na het traject waar we alles asessen

*Bij Benfit is er ook de mogelijkheid om partners (gezin) hetzelfde plan uit te laten voeren met aangepaste doseringen (ivm verschillende calorie behoefte).

Meer informatie over de mogelijkheden en een gratis rondleiding krijgen? Maak direct een afspraak in onze online agenda.
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico