PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Voedingsdeskundige

Benfit is een op maat voedingsadvies dat we bij Bezemer Fitness aanbieden. Bij Benfit val je op een verantwoorde en gezonde manier af zonder dat je lichaam daaronder ‘lijdt’.

Werkwijze Benfit

In eerste instantie wordt een intake gehouden waar we de levensstijl van de klant in kaart brengen. We doen eerst een Nulmeting om de statistieken (gewicht, bodyfat percentage, buikomtrek) van de klant in kaart te brengen.

Tijdens de intake kijken we verder naar het dieetverleden, huidige eetgewoontes, medisch verleden en zoeken we naar motivatie factoren waarom de klant met een voedingstraject wilt starten.

Voedingsplan op maat

Op basis van de informatie stellen we het op maat voedingsplan samen. Hierbij houden we onder andere rekening met ongewenste producten, allergieën, intoleranties (bv. lactose, gluten) en voedingspatronen (veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk enz.).

Vervolgens krijgt de klant een volledig op maat gemaakt plan inclusief een boodschappenlijst voor een hele week. In dit plan staan de producten afgewogen tot in de grammen. Daarom is het belangrijk dat de klant alle voeding afweegt. Daarnaast staan er ook recepten in, zodat de klant niet zelf hoeft te puzzelen hoe hij/zij een gerecht moet bereiden.

Evaluatiegesprek en resultaten

Om de klant op resultaten te monitoren tijdens het traject, houden we wekelijks een evaluatie gesprek en weegmoment om te kijken waar de klant staat. Zo kunnen we de klant scherp en gemotiveerd houden.

Tarieven

We bieden 2 type Benfit pakketten aan: een 8 en 12 weken traject. Acht kost 90 euro, 12 weken kost 129 euro (voor bestaand lid), of 149 euro voor een niet-lid.

In het pakket zit:
– De intake en nulmeting
– Elke week een nieuw op maat voedingsplan voor een hele week
– Elke week een meet/evaluatiemoment
– De Benfit app waar het voedingsplan digitaal in zit en waar je zelf wijzigingen van producten/recepten in kan selecteren met een drop down menu
– Een eindevaluatie na het traject waar we alles asessen

*Bij Benfit is er ook de mogelijkheid om partners (gezin) hetzelfde plan uit te laten voeren met aangepaste doseringen (ivm verschillende calorie behoefte).

Meer informatie over de mogelijkheden en een afspraak maken met één van onze coaches? Stuur een mail naar trainers@bezemerfitness.nl en zij nemen contact met jou op.

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Blijf fit & gezond
fixed-col-3-img1

Sluit nu een één - of tweejarig abonnement af en krijg één maand gratis sporten of zes weken Vytal Voedingscoaching. Ben jij klaar om er weer voor te gaan na de zomer? ⁠ Schrijf je nu online in via bezemerfitness.nl. Zien wij je snel in onze gym?⁠ ⁠

LEES MEER
Openingstijden Feestdagen
fixed-col-3-img1

Op de volgende dagen hebben wij gewijzigde openingstijden en zijn wij geopend van 09.00 - 14.00 uur: Pinksteren Op deze dagen vervallen de groepslessen tenzij anders aangegeven in het rooster.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico