GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Spinning Alphen aan den Rijn

Spinning is een manier van ‘indoor cycling training’, ofwel binnen uw fietstraining doen. Sterker nog; het Spinning programma is zelfs de wereldwijde leider als het aankomt op indoor cycling. Het concept is uniek omdat diverse fitness doelstellingen in één training worden nagestreefd. Maar wat is Spinning nu eigenlijk precies?

Het meest simpel te verklaren is dat Spinning® een vorm is van fietsen op een spinbike, waarbij je begeleid wordt door muziek. Maar Spinning is veel meer dan dat. Er zit namelijk een idee achter dit fietsen op muziek. Je fietst niet zomaar wat, maar werkt een training af van drie kwartier tot een uur. Daarbij komen allerlei facetten aan bod; snelheid, korte intervallen, langere intervallen, tempo- en krachttrainingen. Keer op keer onderga je een tijdens een Spinning les een volledige training. Die maakt je beter en daagt je uit om ook zelf verder te gaan in je workout.

Nieuw bij Bezemer Fitness: Stages C3 Spinning Bikes!

 • Fiets nu op een echte locatie
 • Beklim de Alpe d’Huez, fiets een touretappe, alles kan!
 • Iedereen doet mee op eigen kracht
 • Is je maatje ongetraind? Toch strijdend fietsen!
 • Real-time inzicht in actuele & gemiddelde resultaten
 • Online platform om je resultaten te monitoren
 • Koppel smartphone met de APP

Met de nieuwste technologie

Stages Flight is een webgebaseerde tool voor data-analyse, met groot scherm, geïntegreerde plaatsreservering en mobiele applicaties. De functies omvatten dynamische FTP-tests, aangepaste intensiteitsritten, GPS-ritten en concurrentiemodi. Video-integratie en instructeur-cueing maken de ervaring compleet voor een echte op stroom gebaseerde oplossing voor indoor cycling.

Gratis proefles in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar gezellige en uitdagende Spinning lessen? Kom dan sporten bij Bezemer Fitness! Wil je het eerst een keer proberen? Doe een gratis proefles mee en ontdek hoe gaaf onze lessen zijn. Voor onze Spinning deelnemers is er ook een speciale Facebookgroep, word hier lid! Wil je een rondleiding en alle informatie over Spinning krijgen? Maak hieronder direct een afspraak voor een kennismaking.
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico