GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Spinning Alphen aan den Rijn

Helemaal nieuw bij Bezemer: De Stages C3 Spinning Bikes!

Stages Flight is een webgebaseerde tool voor data-analyse, met groot scherm, geïntegreerde plaatsreservering en mobiele applicaties. De functies omvatten dynamische FTP-tests, aangepaste intensiteitsritten, GPS-ritten en concurrentiemodi. Video-integratie en instructeur-cueing maken de ervaring compleet voor een echte op stroom gebaseerde oplossing voor indoor cycling.

STAGES FLIGHT

Next Generation Indoor Cycling

• Fiets nu op een echte locatie
• Beklim de Alpe d’Huez, fiets een touretappe, alles kan!
• Iedereen doet mee op eigen kracht
• Is je maatje ongetraind? Toch strijdend fietsen!
• Real-time inzicht in actuele & gemiddelde resultaten
• Online platform om je resultaten te monitoren
• Koppel smartphone met de APP

WAT DOEN WE MET SPINNING:

Spinning is een manier van ‘indoor cycling training’, ofwel binnen uw fietstraining doen. Sterker nog; het Spinning programma is zelfs de wereldwijde leider als het aankomt op indoor cycling. Het concept is uniek omdat diverse fitness doelstellingen in één training worden nagestreefd. Maar wat is Spinning nu eigenlijk precies?

Het meest simpel te verklaren is dat Spinning® een vorm is van fietsen op een spinbike, waarbij je begeleid wordt door muziek. Maar Spinning is veel meer dan dat. Er zit namelijk een idee achter dit fietsen op muziek. Je fietst niet zomaar wat, maar werkt een training af van drie kwartier tot een uur. Daarbij komen allerlei facetten aan bod; snelheid, korte intervallen, langere intervallen, tempo- en krachttrainingen. Keer op keer onderga je een tijdens een Spinning les een volledige training. Die maakt je beter en daagt je uit om ook zelf verder te gaan in je workout.

Kennismaken
fixed-col-3-img1

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij Bezemer Fitness? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het zelf. Dus, als je op zoek bent naar een geschikte sportschool in Alphen, meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis dagpas

LEES MEER
Sportschool van het Jaar
fixed-col-3-img1

Bezemer Fitness werd op 22 november jl. gekozen als beste fitnessclub van de provincie Zuid-Holland. Tevens ontving Bezemer een Gold Award vanwege de gemiddelde waardering van 9,00 of hoger. Bezemer Fitness sleepte eerder in 2018 ook al de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards.

LEES MEER
Bezemer Sports
fixed-col-3-img1

Jouw Personal Trainer in een unieke omgeving. Wil jij werken aan jezelf met persoonlijke coaching? Wij begeleiden jouw op een efficiënte manier in het volledige trainingsproces. Afvallen, & Mental Coaching.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico