GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Privacy Policy

Bezemer Fitness Bezemer Fitness, gevestigd aan Hooftstraat 189 Alphen aan den Rijn, 2406 GH, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://bezemerfitness.nl/ Hooftstraat 189 Alphen aan den Rijn, 2406 GH 0172533837

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Bezemer Fitness verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Lijst met contactgegevens van de klant via een app
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Bezemer Fitness verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • Pasfoto.
  • Gegevens van personen jonger dan 16 jaar die zich inschrijven om lid te worden. ( Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd)
  • Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bezemerfitness.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN

Bezemer Fitness verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Bezemer Fitness analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Bezemer Fitness verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Bezemer Fitness neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bezemer Fitness) tussen zit.

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Bezemer Fitness bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Voor- en achternaamBewaartermijn: 2 jaarReden: juiste verwerking van correspondentie of factuur.
AdresgegevensBewaartermijn: 2 jaarReden: juiste verwerking van correspondentie / factuur en verzending
TelefoonnummerBewaartermijn: 2 jaarReden: juiste verwerking van correspondentie of factuur.
E-mailadresBewaartermijn: 2 jaarReden: juiste verwerking van correspondentie of factuur.
IP-adresBewaartermijn: 2 jaarjuiste verwerking van betaling
Gegevens over jouw activiteiten op onze website Internetbrowser en apparaat typeBezemer Fitness nalyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeurenBewaartermijn: 3 jaarReden: Verbeteren van jouw ervaring op onze website. Het tonen van advertenties.

De pasfoto wordt gebruikt om bezoekers te herkennen bij binnenkomst. Wil je je pasfoto niet achterlaten vragen wij je iedere keer bij binnenkomst een Id bewijs te tonen. De pasfoto wordt meteen verwijderd bij de uitschrijving.

Bezemer Fitness verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Hiervoor hanteren wij een bewaartermijn van 7 jaar.

Alle termijnen worden verlengt als er een nieuwe bestelling plaats vindt. 

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Bezemer Fitness verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

Bezemer Fitness gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Bezemer Fitness gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bezemer Fitness en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@bezemerfitness.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Bezemer Fitness wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN

Bezemer Fitness neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@bezemerfitness.nl

WIJ MOGEN 1 JULI WEER OPEN!
fixed-col-3-img1

Z’n fitnesscentrum mag vanaf 1 juli weer open! “We hoorden op zondagavond dat we dicht moesten. Je schrikt. Alle emoties komen dan op je af. Ik stond in de sportschool en begon meteen het plafond eruit te halen. ‘Dan maar verbouwen’, dacht ik. Dat stond toch al gepland voor eind april.” “Behalve het verwijderen van zo’n 600 vierkante meter systeemplafond, hebben we twee zalen verbouwd en zijn er 128 zonnepanelen op het dak geplaatst. De grote trap is gestript: onder de vloerbedekking kwam mooi hout tevoorschijn. Een project dat m’n vader met beide handen aanpakte, want die kan ook niet stilzitten thuis. We startten meteen met ‘live’ lessen voor onze klanten. En hoe vervelend het ook allemaal is, samen met hen slaan we ons er doorheen. Klanten hielpen met de verbouwing. En velen betaalden, als het maar even kon, hun abonnement door. Nu mogen we op 1 juli open. We hebben alles op meer dan anderhalve meter gezet en een overvloed aan handgel en handschoentjes ingeslagen. Maar de precieze details van het RIVM weten we nog niet. Bijvoorbeeld hoeveel mensen aan een groepsles mee mogen doen. Waarschijnlijk zullen kleedkamers en douches niet gebruikt worden. Die zijn net nieuw, dus die blijven nog even in de verpakking”, lacht Thijs. “Het is ongelooflijk ingrijpend wat er allemaal gebeurt, maar ik ervaar dat we de kleine dingen in het leven weer meer waarderen. En ook dat is wat waard!”

LEES MEER
Bezemer fitness is 100 % groen!!
fixed-col-3-img1

Lieve Sporters van Bezemer Fitness, Het is zover, a.s. woensdag 1 Juli mogen wij weer open! Wij kijken ernaar uit om iedereen weer op de gebruikelijke manier te mogen ontvangen en met een glimlach de zomer tegemoet te gaan. In de periode dat wij binnen niet mochten sporten hebben wij er alles aangedaan om de sportschool te verbeteren. De gehele beneden verdieping is verbouwd, het dak ligt vol met zonnepanelen en de laatste puntjes zijn op de i gezet. Naast alle maatregelen die wij hebben genomen om iedereen weer veilig te laten sporten, verwachten wij ook een aantal dingen van jouw als sporter. Wat kan je van ons verwachten: - De gehele sportschool is ingericht op 1,5 meter afstand. - Bij de ingang staat er voor iedereen desinfectie handcrème klaar, wij vragen ook iedereen deze te gebruiken voor binnenkomst. - Bij binnenkomst zijn de regels en maatregelen nogmaals voor u op papier gezet, als reminder. - Tijdens het sporten krijgt iedereen zijn eigen desinfectiekit om na gebruik de apparatuur te reinigen. - Alle sanitaire voorzieningen worden meerdere malen per dag gereinigd. - Onze trainers zullen iedereen juist informeren en adviseren over de maatregelen. Wat verwachten wij van jouw: - Probeer zoveel mogelijk op de fiets te komen. - Entree is alleen mogelijk met het gebruik van je toegangspas of EGym bandje, mocht je deze niet meer hebben kan je een nieuwe aanschaffen bij de balie €10,-. - Meenemen van je eigen handdoek is verplicht! Zonder handdoek kunnen wij je helaas niet toelaten in de sportschool. Tijdens deze periode is het ook niet mogelijk om een handdoek te kopen/lenen bij de balie. - Maak na gebruik van een voorziening, of apparaat alles schoon op de aangegeven manier. - Kom niet eerder dan 5 minuten voor het begin van een groepsles om drukte te voorkomen, en wacht beneden tot het seintje dat je naar de groepsles mag gaan. Waar kan je gebruik van maken tijdens het sporten: - Alle groepslessen. - Bijna alle cardio en kracht apparatuur. - De kleedkamers. - Alle sanitaire voorzieningen, ook de douches. - De bar - De zonnebank - De Fysio - E Gym - Spray-tan Studio Wij kijken naar uit iedereen weer te ontvangen. Je hoeft je niet aan te melden om vrij te trainen, alleen voor de groepslessen zoals voorheen. Mocht hier verandering in komen krijgt u hier uiteraard bericht van. Maandag t/m Vrijdag 07:00 – Juli tot 22:00u rest van het jaar tot 23:00u Zaterdag en Zondag 09:00 – 16:00u Een bijzonder Fijn weekend en we hopen u snel weer te zien. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via info@bezemerfitness.nl of 0172 533 837

LEES MEER
ACTIE van de Maand!
fixed-col-3-img1

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico