GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Privacy Policy

Bezemer Fitness Bezemer Fitness, gevestigd aan Hooftstraat 189 Alphen aan den Rijn, 2406 GH, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://bezemerfitness.nl/ Hooftstraat 189 Alphen aan den Rijn, 2406 GH 0172533837

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Bezemer Fitness verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Lijst met contactgegevens van de klant via een app
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Bezemer Fitness verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • Pasfoto.
  • Gegevens van personen jonger dan 16 jaar die zich inschrijven om lid te worden. ( Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd)
  • Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bezemerfitness.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN

Bezemer Fitness verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Bezemer Fitness analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Bezemer Fitness verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Bezemer Fitness neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bezemer Fitness) tussen zit.

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Bezemer Fitness bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Voor- en achternaamBewaartermijn: 2 jaarReden: juiste verwerking van correspondentie of factuur.
AdresgegevensBewaartermijn: 2 jaarReden: juiste verwerking van correspondentie / factuur en verzending
TelefoonnummerBewaartermijn: 2 jaarReden: juiste verwerking van correspondentie of factuur.
E-mailadresBewaartermijn: 2 jaarReden: juiste verwerking van correspondentie of factuur.
IP-adresBewaartermijn: 2 jaarjuiste verwerking van betaling
Gegevens over jouw activiteiten op onze website Internetbrowser en apparaat typeBezemer Fitness nalyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeurenBewaartermijn: 3 jaarReden: Verbeteren van jouw ervaring op onze website. Het tonen van advertenties.

De pasfoto wordt gebruikt om bezoekers te herkennen bij binnenkomst. Wil je je pasfoto niet achterlaten vragen wij je iedere keer bij binnenkomst een Id bewijs te tonen. De pasfoto wordt meteen verwijderd bij de uitschrijving.

Bezemer Fitness verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Hiervoor hanteren wij een bewaartermijn van 7 jaar.

Alle termijnen worden verlengt als er een nieuwe bestelling plaats vindt. 

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Bezemer Fitness verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

Bezemer Fitness gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Bezemer Fitness gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bezemer Fitness en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@bezemerfitness.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Bezemer Fitness wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN

Bezemer Fitness neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@bezemerfitness.nl

Spelregels om weer veilig samen te sporten
fixed-col-3-img1

Lieve Leden, oud sporters en nieuwkomers, Wauw wat zijn wij blij dat we dit bericht mogen versturen! Na de moeilijkste tijd die we in jaren hebben gehad, kunnen we eindelijk een stap in de goede (gezonde) richting zetten. SPORTEN! Wij zijn weer begonnen en bieden en tal van mogelijkheden aan. Binnen? Nee, helaas dat nog even niet. Maar met de zon die ons tegemoet komt en het terrein dat we mogen gebruiken met dank aan de gemeente, kunnen we vrijwel alle lessen weer aanbieden en is ook het vrij trainen weer in volle gang. Uiteraard hopen wij snel het verlossende nieuws te krijgen dat we ook weer binnen mogen gaan trainen maar voor nu bieden wij de volgende mogelijkheden aan. Buiten trainen: Via de Bezemer Fitness App kunt u in het kopje rooster zien welke lessen er wanneer worden gegeven en wanneer het mogelijk is om vrij te trainen. Als u een gewenste tijd ziet klikt u hierop en drukt u op aanmelden. Onze trainers staan de hele dag klaar om iedereen te begeleiden en de groepsles docenten hebben splinternieuwe lessen voorbereid! Mocht je de App nog niet hebben of lukt het niet met aanmelden? Stuur dan gerust een mailtje naar info@bezemerfitness.nl De trainingen, groepslessen en het vrij trainen vinden plaats op de parkeerplaats naast Bezemer Fitness. De Bootcamps vinden plaats bij Bij Hen en hiervoor verzamelen we op de parkeerplaats bij de kinderboerderij/ Bij Hen. Volgende week horen jullie weer van ons, wij hopen op duidelijkheid van de overheid en hiermee jullie te kunnen informeren. Maar wauw voor nu is dit een geweldige oplossing.

LEES MEER
Bezemer fitness is 100 % groen!!
fixed-col-3-img1

Ongelooflijk dankbaar dat wij als bedrijf ons steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu! Bezemer Fitness heeft geen gas en gaat voor 0 op de meter. Wij willen Tek Power onwijs bedanken voor het advies, meedenken en leveren van de panelen. Naast de panelen hebben wij ook een heel plan gemaakt om ongeveer 10.000 tot 20.000 kwh te besparen. Zo hebben wij nu warmte panelen boven de koffie hoek, balie en de fysio zodat mensen daar heerlijk warm kunnen zitten. De rest van de sportschool hoeven we dus veel minder warm te stoken want voor het sporten is het weer lekker dat het koeler is. Daarnaast hebben we nieuwe software zodat de airco's automatisch uitgaan, lichten enz. Wij zijn ongelooflijk blij dat wij als bedrijf 100% groen zijn! Tek Power bedankt!

LEES MEER
Maatregelen om weer veilig samen te sporten
fixed-col-3-img1

Maatregelen om weer veilig samen te kunnen sporten: - Wij verwachten je vijf minuten voor de les begint. Wees op tijd, maar ook niet te vroeg! Handdoek mee en sportschoenen al aan. - Wacht netjes op de aangegeven plek langs de brug tot dat onze instructeurs het teken geven dat je het terrein mag betreden. - Wanneer je naar het sportterrein loopt staat er een tafeltje klaar met daarop alcohol om de handen te desinfecteren. Vervolgens wordt er door de instructeur/instructrice een vak aangewezen waar je mag plaatsnemen. - Het is de bedoeling dat je direct na de les het terrein weer verlaat. Wanneer je weg gaat desinfecteer je de handen weer bij het tafeltje en laat je de gebruikte spullen achter. - Er kan geen gebruik worden gemaakt van de douches en de toiletten in het gebouw. - Wij snappen dat jullie nieuwsgierig zijn naar de verbouwing, maar helaas kan er niemand naar binnen om te komen kijken. - Nogmaals: Mocht je niet helemaal fit zijn, grieperig, verkouden en/of hoesten of niezen i.c.m. eventuele koorts; blijf dan vooral thuis en meld je af voor de les! - Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend, in verband met de beperkte parkeerruimte in buurt. - Zorg voor zo min mogelijk geluidsoverlast en stemvolume, dit omdat alle lessen buiten plaatsvinden. Wij zorgen ervoor dat de materialen voor en na de lessen goed worden schoongemaakt.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico