PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Pilates in Alphen aan den Rijn

Pilates is een ontzettend populaire sport en perfect voor wie er op zoek is naar meer stabiliteit, ontspanning en spieropbouw. De sport lijkt op Yoga en BodyBalance. Het is voor iedereen goed te volgen, jong en oud en of je nu wel of niet getraind bent. Bij Bezemer Fitness volg je in een gezellige groep de lessen Pilates in onze sportschool in Alphen aan den Rijn.

Wat doe je tijdens Pilates?

Bij Pilates werk je aan een betere core en stabiliteit. Hierbij werk je aan het versterken van je rug, het trainen van een plattere buik en strakke benen en billen. Wie wil dat nu niet? Veel mensen denken dat Pilates veel ontspannend is maar niet is minder waar. Door in te spannen bouw je meer spiermassa op en creëer je een betere balans. Je werkt bij Pilates aan het versterken van je diepere spieren omdat je oefeningen langer vasthoudt. Pilates is een goede sport om overbelaste en verwaarloosde spieren sterker te maken en te activteren.

Waar letten we op bij Pilates?

Tijdens een les Pilates is het belangrijk dat je op de volgende factoren focus legt: controle, ademhaling, centreren, precisie, concentratie en flow. Pilates is hierdoor een goede basis voor andere sporten. Je leert je lichaam en grenzen kennen en werkt aan het verbeteren van je stabiliteit.

Check het rooster hier online om je in te schrijven voor de pilates lessen. Impressies van onze groepslessen zien? Check onze Instagram of Facebookpagina.

Op zoek naar een les Pilates in Alphen aan den Rijn en een keer proberen? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding!
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Nieuw bij Bezemer: BodyShape
  fixed-col-3-img1

  Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

  LEES MEER
  Ontdek e-Gym Flex
  fixed-col-3-img1

  Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico