GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Pilates in Alphen aan den Rijn

Pilates is een ontzettend populaire sport en perfect voor wie er op zoek is naar meer stabiliteit, ontspanning en spieropbouw. De sport lijkt op Yoga en BodyBalance. Het is voor iedereen goed te volgen, jong en oud en of je nu wel of niet getraind bent. Bij Bezemer Fitness volg je in een gezellige groep de lessen Pilates in onze sportschool in Alphen aan den Rijn.

Wat doe je tijdens Pilates?

Bij Pilates werk je aan een betere core en stabiliteit. Hierbij werk je aan het versterken van je rug, het trainen van een plattere buik en strakke benen en billen. Wie wil dat nu niet? Veel mensen denken dat Pilates veel ontspannend is maar niet is minder waar. Door in te spannen bouw je meer spiermassa op en creëer je een betere balans. Je werkt bij Pilates aan het versterken van je diepere spieren omdat je oefeningen langer vasthoudt. Pilates is een goede sport om overbelaste en verwaarloosde spieren sterker te maken en te activteren.

Waar letten we op bij Pilates?

Tijdens een les Pilates is het belangrijk dat je op de volgende factoren focus legt: controle, ademhaling, centreren, precisie, concentratie en flow. Pilates is hierdoor een goede basis voor andere sporten. Je leert je lichaam en grenzen kennen en werkt aan het verbeteren van je stabiliteit.

Check het rooster hier online om je in te schrijven voor de pilates lessen. Impressies van onze groepslessen zien? Check onze Instagram of Facebookpagina.

Op zoek naar een les Pilates in Alphen aan den Rijn en een keer proberen? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding!
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico