PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Personal Training Alphen aan den Rijn

Heb je bepaalde doelen die je wilt bereiken met sporten, maar kan je het niet alleen? Heb je net die extra motivatie nodig zodat iemand je pusht? Wil je afvallen maar weet je niet hoe? Bij Bezemer Sports hebben we gecertificeerde Personal Trainers die jou kunnen helpen met het behalen van jouw doelen. Zij stellen samen met jou een op maat gemaakt sportschema op die past bij jouw wensen.

Een Personal Trainer geeft jou tijdens het trainen de motivatie om door te gaan, ze pushen je tot je grenzen en weten goed wat je wel en niet aan kan. Heb je last van eventuele blessures of kan je bepaalde oefeningen niet doen? Geen probleem, hier wordt rekening mee gehouden.

WAAROM PERSONAL TRAINING BIJ BEZEMER SPORTS?

• Deskundigheid
• Persoonlijke aandacht
• Op maat gemaakt programma
• Uitdagend; je grenzen worden elke keer verlegd, doordat je uit je comfort zone wordt ‘gedwongen’
• Gevarieerd; geen gebrek aan motivatie door gevarieerde trainingen
• Helpt jou doelstelling(en) te behalen; je staat er niet alleen voor, maar doet het samen met je trainer
• Helpt jou bij het kiezen van de juiste voeding; voeding en training gecombineerd, zorgen voor de beste resultaten
• Helpt jou mentaal; doelstellingen bereik je door de juiste mindset te creëren
• Geeft sneller resultaat
• Een goed gevoel

Tarieven


Wil je meer informatie ontvangen over Personal Training bij Bezemer Fitness? Vul dan onderstaand formulier in en maak een afspraak.

  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  Sluit nu een één - of tweejarig abonnement af en krijg één maand gratis sporten of zes weken Vytal Voedingscoaching. Ben jij klaar om er weer voor te gaan na de zomer? ⁠ Schrijf je nu online in via bezemerfitness.nl. Zien wij je snel in onze gym?⁠ ⁠

  LEES MEER
  Openingstijden Feestdagen
  fixed-col-3-img1

  Op de volgende dagen hebben wij gewijzigde openingstijden en zijn wij geopend van 09.00 - 14.00 uur: Pinksteren Op deze dagen vervallen de groepslessen tenzij anders aangegeven in het rooster.

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico