PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

NIEUWS.

4 AUGUSTUS, 2021

Nieuw eGym apparaat bij Bezemer Fitness

Wij hebben onzettend goed nieuws! Misschien heb je het al gelezen op onze Social Media. Wegens het grote succes van de eGym bij Bezemer Fitness hebben we een extra apparaat aangekocht voor de eGym cirkel. Met dit apparaat erbij hebben wij een cirkel van tien eGym apparaten, wat uniek is in Nederland! Standaard voor een eGym cirkel is namelijk acht apparaten.

Op deze manier willen wij jullie en onze andere leden bedanken voor jullie steun tijdens de afgelopen maanden. Het waren bizarre maanden en dankzij jullie zijn wij deze Corona crisis toch goed doorgekomen. Daarom willen wij jullie bedanken door te investeren in onze eGym cirkel met de glute machine.

Deze is gisteren geleverd en onze trainers helpen je graag met het instellen van het nieuwe apparaat. Op de volgende dagen is er een trainer aanwezig bij de eGym die je kan helpen met het instellen van jouw gegevens. - Zaterdag 31 juli van 10.30 - 16.00 uur - Maandag 2 augustus van 09.00 - 16.00 uur - Woensdag 4 augustus van 09.00 - 21.00 uur

Kan je niet op deze momenten? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0172 - 533 837. Tot snel in onze eGym cirkel!

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Nieuw bij Bezemer: BodyShape
fixed-col-3-img1

Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

LEES MEER
Ontdek e-Gym Flex
fixed-col-3-img1

Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico