PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer
meet-us-img1

START NUMAAK KENNIS!

logo-ico-red

CLAIM NU
JOUW
GRATIS
Dagpas
BIJ

meet-us-img2

Wil je een keer komen proefsporten bij Bezemer Fitness en al onze faciliteiten ontdekken? Vul dan hieronder jouw gegevens in en claim een gratis dagpas bij de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn!

CLAIM NU JOUW GRATIS DAGPAS!
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  Sluit nu een één - of tweejarig abonnement af en krijg ÉÉN MAAND GRATIS. Dat is een goede deal, toch?⁠ ⁠ Schrijf je nu online in via bezemerfitness.nl.* Zien wij je snel in onze gym?⁠ ⁠ *Let op, je betaalt nu een pro-rata bedrag. De eerstvolgende volledige maand krijg je gratis.

  LEES MEER
  Openingstijden Feestdagen
  fixed-col-3-img1

  Op de volgende dagen hebben wij gewijzigde openingstijden en zijn wij geopend van 09.00 - 14.00 uur: Pasen, Koningsdag, Pinksteren en Hemelvaartsdag. Op deze dagen vervallen de groepslessen tenzij anders aangegeven in het rooster.

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico