GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

High Intensity Interval Training in Alphen aan den Rijn

Houd jij van sporten met hoge intensiteit en waar je al je energie in kwijt kunt? Kom dan onze HIIT (High Intensity Interval Training) volgen!

Bij Bezemer Fitness hebben we twee varianten: eentje van 45 minuten en eentje van 60 minuten. Deze les bieden wij vier keer per week aan.

Wat doe je tijdens een HIIT training?

Tijdens een HIIT training verbrand je veel calorieën en ben je zelfs lang na de training nog steeds vet aan het verbranden. Hoe dit kan? De HIIT bestaat uit korte interval oefeningen met hoge intensiteit. Per les variëren de oefeningen, denk aan burpees, squats, lunges, buikspieroefeningen en pull-ups. Dit is maar een kleine greep uit de oefeningen die voorbij komen tijdens deze gave les!

Door de korte interval verhoog je jouw hartslag en zijn er maar korte herstelperiodes. Door HIIT lessen te volgen vergroot je jouw uithoudingsvermogen en conditie. Maar HIIT is ook perfect voor het opbouwen van kracht! Omdat je zelf kan bepalen hoe zwaar je de oefeningen doet kan je ook spiermassa opbouwen. De een lift bijvoorbeeld 10 kilo terwijl de ander gemakkelijk 25 aan kan.

Check het rooster hier online om je in te schrijven voor de HIIT (High Intensity Interval Training)! Impressies van onze groepslessen zien? Check onze Instagram of Facebookpagina.

Op zoek naar een les HIIT in Alphen aan den Rijn en een keer proberen? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding bij Bezemer Fitness!
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico