PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

High Intensity Interval Training in Alphen aan den Rijn

Houd jij van sporten met hoge intensiteit en waar je al je energie in kwijt kunt? Kom dan onze HIIT (High Intensity Interval Training) volgen!

Bij Bezemer Fitness hebben we twee varianten: eentje van 45 minuten en eentje van 60 minuten. Deze les bieden wij vier keer per week aan.

Wat doe je tijdens een HIIT training?

Tijdens een HIIT training verbrand je veel calorieën en ben je zelfs lang na de training nog steeds vet aan het verbranden. Hoe dit kan? De HIIT bestaat uit korte interval oefeningen met hoge intensiteit. Per les variëren de oefeningen, denk aan burpees, squats, lunges, buikspieroefeningen en pull-ups. Dit is maar een kleine greep uit de oefeningen die voorbij komen tijdens deze gave les!

Door de korte interval verhoog je jouw hartslag en zijn er maar korte herstelperiodes. Door HIIT lessen te volgen vergroot je jouw uithoudingsvermogen en conditie. Maar HIIT is ook perfect voor het opbouwen van kracht! Omdat je zelf kan bepalen hoe zwaar je de oefeningen doet kan je ook spiermassa opbouwen. De een lift bijvoorbeeld 10 kilo terwijl de ander gemakkelijk 25 aan kan.

Check het rooster hier online om je in te schrijven voor de HIIT (High Intensity Interval Training)! Impressies van onze groepslessen zien? Check onze Instagram of Facebookpagina.

Op zoek naar een les HIIT in Alphen aan den Rijn en een keer proberen? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding bij Bezemer Fitness!
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Nieuw bij Bezemer: BodyShape
  fixed-col-3-img1

  Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

  LEES MEER
  Ontdek e-Gym Flex
  fixed-col-3-img1

  Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico