GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

eGym

HOE WERKT TRAINEN MET DE EGYM-CIRKEL?

De eGym-cirkel in onze sportschool in Alphen aan den Rijn bestaat uit een circuit van 8 slimme krachttoestellen, die samen een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van je lichaam. Wanneer je voor het eerst gaat trainen zal één van onze eGym-coaches eenmaal alle toestellen persoonlijk voor je instellen. Vervolgens worden je gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard op je eigen persoonlijke polsband. Hierna begint je workout. Elke deelnemer wisselt op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout kunt doen. Zonder wachttijden, en dus zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch-display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

WAAROM TRAINEN MET eGym?

✓ Veilig, snel en eenvoudig trainen

✓ Een effectieve training, in slechts 2x 30 minuten trainen per week

✓ Train resultaatgericht met optimale begeleiding

✓ Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat

✓ Uniek in Alphen aan den Rijn

Kennismaken
fixed-col-3-img1

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij Bezemer Fitness? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het zelf. Dus, als je op zoek bent naar een geschikte sportschool in Alphen, meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis dagpas

LEES MEER
Sportschool van het Jaar
fixed-col-3-img1

Bezemer Fitness werd op 22 november jl. gekozen als beste fitnessclub van de provincie Zuid-Holland. Tevens ontving Bezemer een Gold Award vanwege de gemiddelde waardering van 9,00 of hoger. Bezemer Fitness sleepte eerder in 2018 ook al de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards.

LEES MEER
Bezemer Sports
fixed-col-3-img1

Jouw Personal Trainer in een unieke omgeving. Wil jij werken aan jezelf met persoonlijke coaching? Wij begeleiden jouw op een efficiënte manier in het volledige trainingsproces. Afvallen, & Mental Coaching.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico