PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Bootcamp Alphen aan den Rijn

Ben jij niet vies van hard werken, knallen en sporten door weer en wind? Doe dan mee met onze bootcamp lessen! We verzamelen op woensdag 19:30 bij de parkeerplaats van Wet ’n Wild en op zaterdag om 9:00 uur bij het Europapark in Kerk en Zanen.

Weer of geen weer, altijd buiten, full body work out!

De elementen van buiten gebruiken we zoveel mogelijk: Doppen, pionnen, loopladders, zand, klein beetje modder, gras (wat gemaaid is), voetbaldoeltjes, boomstammen, asfalt, ruiterpaden, water of parkeerplaatsen. Klein beetje vies worden hoort er wel een beetje bij!

Waar werken we aan?

We werken aan uithoudingsvermogen, kracht en mobility. Piramides, EMOM, TABATA, AMRAP, For time, het komt allemaal voorbij. We beginnen altijd met een warming up, daarna vaak wat meer reactie en mobility oefeningen. Gevolgd door het “echte” werk via een parcours, individueel of in teams. Maar dat kan ook een circuit zijn die we tegelijk doen. Dat kan op tijd, maar ook met aantal herhalingen in sets.

Teams

Vooral in teams is het erg leuk werken, beetje competitief zijn de deelnemers wel en moedigen ook de medestrijders enthousiast aan! Iedereen kan meedoen, het is voor iedereen haalbaar. Voor een lekkere beat wordt gezorgd.

Hier vinden grensverleggingen plaats, progressie, overwinningen en transformaties! Je kunt veel meer dan je denkt, great things never came from comfort zones!

Check het rooster hier online om je in te schrijven voor de bootcamp! Impressies van onze groepslessen zien? Check onze Instagram of Facebookpagina.

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding.
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Nieuw bij Bezemer: BodyShape
  fixed-col-3-img1

  Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

  LEES MEER
  Ontdek e-Gym Flex
  fixed-col-3-img1

  Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico