GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Bootcamp Alphen aan den Rijn

Ben jij niet vies van hard werken, knallen en sporten door weer en wind? Doe dan mee met onze bootcamp lessen! We verzamelen op woensdag 19:30 bij de parkeerplaats van Wet ’n Wild en op zaterdag om 9:00 uur bij het Europapark in Kerk en Zanen.

Weer of geen weer, altijd buiten, full body work out!

De elementen van buiten gebruiken we zoveel mogelijk: Doppen, pionnen, loopladders, zand, klein beetje modder, gras (wat gemaaid is), voetbaldoeltjes, boomstammen, asfalt, ruiterpaden, water of parkeerplaatsen. Klein beetje vies worden hoort er wel een beetje bij!

Waar werken we aan?

We werken aan uithoudingsvermogen, kracht en mobility. Piramides, EMOM, TABATA, AMRAP, For time, het komt allemaal voorbij. We beginnen altijd met een warming up, daarna vaak wat meer reactie en mobility oefeningen. Gevolgd door het “echte” werk via een parcours, individueel of in teams. Maar dat kan ook een circuit zijn die we tegelijk doen. Dat kan op tijd, maar ook met aantal herhalingen in sets.

Teams

Vooral in teams is het erg leuk werken, beetje competitief zijn de deelnemers wel en moedigen ook de medestrijders enthousiast aan! Iedereen kan meedoen, het is voor iedereen haalbaar. Voor een lekkere beat wordt gezorgd.

Hier vinden grensverleggingen plaats, progressie, overwinningen en transformaties! Je kunt veel meer dan je denkt, great things never came from comfort zones!

Check het rooster hier online om je in te schrijven voor de bootcamp! Impressies van onze groepslessen zien? Check onze Instagram of Facebookpagina.

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding.
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico