GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Body Pump (Less Mills) Alphen aan den Rijn

WAT DOEN WE MET BODY PUMP:

Als u wilt afvallen of uw spieren verstevigen en snel resultaat wilt zien, dan is body pump wellicht de soort van groepsles die u kunt overwegen te gaan volgen bij Bezemer Fitness in Alphen aan den Rijn.

Body pump is een “high energy” training waarbij u, gemotiveerd door de muziek, met behulp van gewichten en halters alle spieren onder handen neemt. De nadruk ligt op krachttraining maar niet met als doel om heel gespierd te worden.

WAAROM BODY PUMP

U krijgt er vaak wel een strakker lijf van en u traint het uithoudingsvermogen van uw spieren. Omdat bij body pump het verbranden van energie het belangrijkste is wordt deze workout ook wel ‘the fastest way to get in shape’ genoemd. Kom het ervaren bij Bezemer Fitness in Alphen aan den Rijn.

NIET VERGETEN:

Voldoende drinkwater mee te nemen, goede schoeisel en vrij van blessures.

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!

Fitness 50+ Personal Trainer Fysiotherapie Afvallen BBB Bellicon Bounce Bellicon Move Bellicon Circle Body Pump BootCamp BodyCombat Hardlooptraining Cross Bezemer Boxing Circuit Training Yoga Pilates HIIT Zumba Spinning Zonnebank

Kennismaken
fixed-col-3-img1

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij Bezemer Fitness? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het zelf. Dus, als je op zoek bent naar een geschikte sportschool in Alphen, meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis dagpas

LEES MEER
Sportschool van het Jaar
fixed-col-3-img1

Bezemer Fitness werd op 22 november jl. gekozen als beste fitnessclub van de provincie Zuid-Holland. Tevens ontving Bezemer een Gold Award vanwege de gemiddelde waardering van 9,00 of hoger. Bezemer Fitness sleepte eerder in 2018 ook al de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards.

LEES MEER
Bezemer Sports
fixed-col-3-img1

Jouw Personal Trainer in een unieke omgeving. Wil jij werken aan jezelf met persoonlijke coaching? Wij begeleiden jouw op een efficiënte manier in het volledige trainingsproces. Afvallen, & Mental Coaching.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico