PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Body Pump in Alphen aan den Rijn

Wil je sterker worden, meer kracht opbouwen en strakker in je lichaam? Maar is alleen fitnessen niet jouw ding? Dan is Body Pump de perfecte groepsles om jouw doelen te behalen! Een uur lang train je al jouw spiergroepen tijdens een gezellige maar intensieve groepsles. Met gebruik van barbells en andere attributen doe je op muziek verschillende oefeningen. De les is voor iedereen goed te volgen want jij kiest zelf je gewichten uit!

Om de les vernieuwend en uitdagend te houden is regelmatig een nieuwe routine. Op deze manier train je steeds anders en wordt het nooit saai! Onze Body Pump wordt alleen door gecertificeerde instructeurs gegeven die jou kunnen helpen tijdens de les.

Gratis proefles Body Pump

Weet je niet helemaal zeker of Body Pump iets voor je is, ben je benieuwd wat de les inhoudt en wil je het eerst een keer proberen? Je vraagt bij ons gemakkelijk een gratis dagpas aan, zodat je een proefles mee kunt doen. Naast Body Pump hebben we bij Bezemer nog vele andere groepslessen. Denk aan BodyBalance, BBB en Spinning. Heb je een groepslesabonnement, dan kan je onbeperkt onze groepslessen volgen. Je meldt je gemakkelijk aan via de Bezemer app.

Op zoek naar een les Bodypump in Alphen aan den Rijn en een keer proberen? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding bij Bezemer Fitness.
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Nieuw bij Bezemer: BodyShape
  fixed-col-3-img1

  Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

  LEES MEER
  Ontdek e-Gym Flex
  fixed-col-3-img1

  Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico