GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness

Bezemer Fitness Alphen aan den Rijn is de gezelligste en persoonlijkste sportschool van Alphen aan den Rijn. Bij Bezemer Fitness Alphen aan den Rijn ervaar je een bezoekje aan de sportschool als een gezellig uitje.

Bezemer Fitness heeft een unieke locatie met uitzicht op de Rijn. Deze ruime en overzichtelijke locatie is ingericht met moderne trainingsmogelijkheden waarmee u uw doelen kunt bereiken.
Hier staat u bij Bezemer Fitness niet alleen voor: dit doet u samen met het enthousiaste en professionele team van instructeurs.
Om het uiterste uit deze begeleiding te halen, kunt u gebruik maken van de Bezemer Fitness App. Met deze App kunt u uw persoonlijke doelen stellen en aan de hand hiervan uw eigen trainings- en voedingsschema’s laten opstellen in slechts enkele minuten.


Mocht u niet met een smartphone werken is dit geen probleem en zorgen wij dat u alsnog aan deze trainings- en voedingsschema’s zult komen.

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!

Fitness 50+ Personal Trainer Fysiotherapie Afvallen BBB Bellicon Bounce Bellicon Move Bellicon Circle Body Pump BootCamp BodyCombat Hardlooptraining Cross Bezemer Boxing Circuit Training Yoga Pilates HIIT Zumba Spinning Zonnebank

Spelregels om weer veilig samen te sporten
fixed-col-3-img1

Lieve Leden, oud sporters en nieuwkomers, Wauw wat zijn wij blij dat we dit bericht mogen versturen! Na de moeilijkste tijd die we in jaren hebben gehad, kunnen we eindelijk een stap in de goede (gezonde) richting zetten. SPORTEN! Wij zijn weer begonnen en bieden en tal van mogelijkheden aan. Binnen? Nee, helaas dat nog even niet. Maar met de zon die ons tegemoet komt en het terrein dat we mogen gebruiken met dank aan de gemeente, kunnen we vrijwel alle lessen weer aanbieden en is ook het vrij trainen weer in volle gang. Uiteraard hopen wij snel het verlossende nieuws te krijgen dat we ook weer binnen mogen gaan trainen maar voor nu bieden wij de volgende mogelijkheden aan. Buiten trainen: Via de Bezemer Fitness App kunt u in het kopje rooster zien welke lessen er wanneer worden gegeven en wanneer het mogelijk is om vrij te trainen. Als u een gewenste tijd ziet klikt u hierop en drukt u op aanmelden. Onze trainers staan de hele dag klaar om iedereen te begeleiden en de groepsles docenten hebben splinternieuwe lessen voorbereid! Mocht je de App nog niet hebben of lukt het niet met aanmelden? Stuur dan gerust een mailtje naar info@bezemerfitness.nl De trainingen, groepslessen en het vrij trainen vinden plaats op de parkeerplaats naast Bezemer Fitness. De Bootcamps vinden plaats bij Bij Hen en hiervoor verzamelen we op de parkeerplaats bij de kinderboerderij/ Bij Hen. Volgende week horen jullie weer van ons, wij hopen op duidelijkheid van de overheid en hiermee jullie te kunnen informeren. Maar wauw voor nu is dit een geweldige oplossing.

LEES MEER
Bezemer fitness is 100 % groen!!
fixed-col-3-img1

Ongelooflijk dankbaar dat wij als bedrijf ons steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu! Bezemer Fitness heeft geen gas en gaat voor 0 op de meter. Wij willen Tek Power onwijs bedanken voor het advies, meedenken en leveren van de panelen. Naast de panelen hebben wij ook een heel plan gemaakt om ongeveer 10.000 tot 20.000 kwh te besparen. Zo hebben wij nu warmte panelen boven de koffie hoek, balie en de fysio zodat mensen daar heerlijk warm kunnen zitten. De rest van de sportschool hoeven we dus veel minder warm te stoken want voor het sporten is het weer lekker dat het koeler is. Daarnaast hebben we nieuwe software zodat de airco's automatisch uitgaan, lichten enz. Wij zijn ongelooflijk blij dat wij als bedrijf 100% groen zijn! Tek Power bedankt!

LEES MEER
Maatregelen om weer veilig samen te sporten
fixed-col-3-img1

Maatregelen om weer veilig samen te kunnen sporten: - Wij verwachten je vijf minuten voor de les begint. Wees op tijd, maar ook niet te vroeg! Handdoek mee en sportschoenen al aan. - Wacht netjes op de aangegeven plek langs de brug tot dat onze instructeurs het teken geven dat je het terrein mag betreden. - Wanneer je naar het sportterrein loopt staat er een tafeltje klaar met daarop alcohol om de handen te desinfecteren. Vervolgens wordt er door de instructeur/instructrice een vak aangewezen waar je mag plaatsnemen. - Het is de bedoeling dat je direct na de les het terrein weer verlaat. Wanneer je weg gaat desinfecteer je de handen weer bij het tafeltje en laat je de gebruikte spullen achter. - Er kan geen gebruik worden gemaakt van de douches en de toiletten in het gebouw. - Wij snappen dat jullie nieuwsgierig zijn naar de verbouwing, maar helaas kan er niemand naar binnen om te komen kijken. - Nogmaals: Mocht je niet helemaal fit zijn, grieperig, verkouden en/of hoesten of niezen i.c.m. eventuele koorts; blijf dan vooral thuis en meld je af voor de les! - Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend, in verband met de beperkte parkeerruimte in buurt. - Zorg voor zo min mogelijk geluidsoverlast en stemvolume, dit omdat alle lessen buiten plaatsvinden. Wij zorgen ervoor dat de materialen voor en na de lessen goed worden schoongemaakt.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico