GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Beste sportschool van Nederland

De Alphense sportschool Bezemer Fitness van eigenaar Thijs Bezemer sleepte op zondag 3 juni de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards in Gorinchem. Een dolblije Thijs Bezemer nam uit handen van Katja Schuurman prijs in ontvangst onder toeziend oog van presentatrice Kim Kötter.

In 2017 haalde Bezemer Fitness al de prijzen voor ‘Gezelligste sportschool van Alphen’ en de ‘Beste sportschool van Zuid-Holland’ binnen. De landelijke titel haalde de sportschool binnen bij de publieksjury in de categorie fitnessclubs. Thijs: “De enorme betrokkenheid van onze klanten en medewerkers maakt dat we de landelijke titel dit jaar op onze naam kunnen schrijven. Daar ben ik echt enorm trots op.”

Bezemer: “We werken met een heel team hard aan het professionaliseren van onze sportschool. We groeien nog steeds. Nadat bekend werd dat we deze prijs hadden gewonnen, werden 14 mensen die dag direct lid. En dat in deze zomermaanden, die voor een sportschool toch wat minder goed lopen dan tijdens de rest van het jaar. Dat is toch fantastisch.”

Bezemer Fitness

Naast het runnen van een sportschool heeft Thijs Bezemer als eerste het suppen op de Rijn op de kaart gezet, bestiert hij een sloepverhuur en is onlangs bekend geworden dat Bezemer Fitness opnieuw gaat uitbreiden op Personal Training en Small Group Training. Thijs: “We hebben net onze cardioapparatuur vernieuwd en in het komende jaar volgt ook de rest van de apparaten. We willen nog professioneler worden zonder de gezelligheid en de sfeer uit het oog te verliezen.”

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!
Kennismaken
fixed-col-3-img1

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij Bezemer Fitness? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het zelf. Dus, als je op zoek bent naar een geschikte sportschool in Alphen, meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis dagpas

LEES MEER
Sportschool van het Jaar
fixed-col-3-img1

Bezemer Fitness werd op 22 november jl. gekozen als beste fitnessclub van de provincie Zuid-Holland. Tevens ontving Bezemer een Gold Award vanwege de gemiddelde waardering van 9,00 of hoger. Bezemer Fitness sleepte eerder in 2018 ook al de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards.

LEES MEER
Bezemer Sports
fixed-col-3-img1

Jouw Personal Trainer in een unieke omgeving. Wil jij werken aan jezelf met persoonlijke coaching? Wij begeleiden jouw op een efficiënte manier in het volledige trainingsproces. Afvallen, & Mental Coaching.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico