PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

BBB

BBB: dé groepsles workout voor je buik, billen en benen in Alphen aan den Rijn! Train je belangrijkste spiergroepen van je onderlichaam tijdens de intensieve groepsles aan de hand van cardio- en krachtoefeningen. Tijdens de les van een uur verbrandt je honderden calorieën en zorg je ervoor dat je ‘strakker’ in je lichaam komt te zitten. Hiermee werk je aan drie doelen: afvallen, conditietraining en spieropbouw.

Onze BBB lessen worden gegeven door onze topper Hans. Hans heeft energie voor tien en geeft al enkele jaren deze leuke groepsles. Hij pept je op, spoort je aan om tot het uiterste te gaan en houdt de les het hele uur lang leuk.

Wat doe je tijdens de BBB?

Bij BBB werk je, zoals al eerder genoemd, aan verschillende doelen. BBB is een combinatie cardio met danspassen en krachttraining. Je werkt hierbij dus aan je conditie en kracht maar ook aan je balans en vitaliteit. De BBB les is voor iedereen toegankelijk. De oefeningen worden altijd helder en duidelijk uitgelegd en onze getrainde instructeur helpt je waar het nodig is. De lessen beginnen meestal met de focus op je benen en billen en eindigen met buikspieroefeningen. De routine verandert iedere paar weken om de lessen uitdagend en afwisselend te houden. Kom jij een BBB les volgen bij de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn?

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER. Ben je er al over uit?

Wil je zelf een keer ervaren hoe de BBB is? Claim dan nu jouw gratis dagpas bij Bezemer Fitness!
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Nieuw bij Bezemer: BodyShape
  fixed-col-3-img1

  Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

  LEES MEER
  Ontdek e-Gym Flex
  fixed-col-3-img1

  Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico