GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

BBB

BBB: dé groepsles workout voor je buik, billen en benen in Alphen aan den Rijn! Train je belangrijkste spiergroepen van je onderlichaam tijdens de intensieve groepsles aan de hand van cardio- en krachtoefeningen. Tijdens de les van een uur verbrandt je honderden calorieën en zorg je ervoor dat je ‘strakker’ in je lichaam komt te zitten. Hiermee werk je aan drie doelen: afvallen, conditietraining en spieropbouw.

Onze BBB lessen worden gegeven door onze topper Hans. Hans heeft energie voor tien en geeft al enkele jaren deze leuke groepsles. Hij pept je op, spoort je aan om tot het uiterste te gaan en houdt de les het hele uur lang leuk.

Wat doe je tijdens de BBB?

Bij BBB werk je, zoals al eerder genoemd, aan verschillende doelen. BBB is een combinatie cardio met danspassen en krachttraining. Je werkt hierbij dus aan je conditie en kracht maar ook aan je balans en vitaliteit. De BBB les is voor iedereen toegankelijk. De oefeningen worden altijd helder en duidelijk uitgelegd en onze getrainde instructeur helpt je waar het nodig is. De lessen beginnen meestal met de focus op je benen en billen en eindigen met buikspieroefeningen. De routine verandert iedere paar weken om de lessen uitdagend en afwisselend te houden. Kom jij een BBB les volgen bij de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn?

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER. Ben je er al over uit?

Wil je zelf een keer ervaren hoe de BBB is? Claim dan nu jouw gratis dagpas bij Bezemer Fitness!
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico