PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Spray Tan – Alphen aan den Rijn

Nieuw bij Bezemer Fitness: Sienna X Alphen. Snel bruin worden zonder onder de zonnebank te gaan? Probeer dan eens Spray-Tan. De bruiningsproducten van Sienna X zijn 100% plantaardig, dierproefvrij en geschikt voor alle huidtypen. Voor iedere Spray-Tan behandeling krijgt u eerst een huidanalyse om de juiste teint te kiezen.

Om de tint langer te behouden hebben we een uitgebreid assortiment met producten voor thuis. Deze bestaat uit onder andere een bruiningslotion en sleep tanning drops. De producten laten geen vlekken achter en geven een natuurlijke, bruine tint.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of bekijk de Instagrampagina.

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Blijf fit & gezond
fixed-col-3-img1

Sluit nu een één - of tweejarig abonnement af en krijg ÉÉN MAAND GRATIS. Dat is een goede deal, toch?⁠ ⁠ Schrijf je nu online in via bezemerfitness.nl.* Zien wij je snel in onze gym?⁠ ⁠ *Let op, je betaalt nu een pro-rata bedrag. De eerstvolgende volledige maand krijg je gratis.

LEES MEER
Openingstijden Feestdagen
fixed-col-3-img1

Op de volgende dagen hebben wij gewijzigde openingstijden en zijn wij geopend van 09.00 - 14.00 uur: Pasen, Koningsdag, Pinksteren en Hemelvaartsdag. Op deze dagen vervallen de groepslessen tenzij anders aangegeven in het rooster.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico