GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Spray Tan – Alphen aan den Rijn

Nieuw bij Bezemer Fitness: Sienna X Alphen. Snel bruin worden zonder onder de zonnebank te gaan? Probeer dan eens Spray-Tan. De bruiningsproducten van Sienna X zijn 100% plantaardig, dierproefvrij en geschikt voor alle huidtypen. Voor iedere Spray-Tan behandeling krijgt u eerst een huidanalyse om de juiste teint te kiezen.

Om de tint langer te behouden hebben we een uitgebreid assortiment met producten voor thuis. Deze bestaat uit onder andere een bruiningslotion en sleep tanning drops. De producten laten geen vlekken achter en geven een natuurlijke, bruine tint.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of bekijk de Instagrampagina.

Corona maatregelen bij Bezemer
fixed-col-3-img1

Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

LEES MEER
Blijf fit & gezond
fixed-col-3-img1

Wij hebben onzettend goed nieuws! Misschien heb je het al gelezen op onze Social Media. Wegens het grote succes van de eGym bij Bezemer Fitness hebben we een extra apparaat aangekocht voor de eGym cirkel. Met dit apparaat erbij hebben wij een cirkel van tien eGym apparaten, wat uniek is in Nederland!

LEES MEER
Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
fixed-col-3-img1

Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €109! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico