PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

NIEUWS.

20 OKTOBER, 2020

Win een Lay-Z-Spa!

WINNEN! We hebben iets méga gaafs te verloten! Alle nieuwe leden die zich inschrijven van 1 oktober t/m 30 november maken kans op deze fantastische Lay-Z-Spa! Ben jij al lid en heb je iemand in deze periode lid gemaakt bij onze sportschool? Dan maak jij ook kans!⁠ ⁠ Je hoeft hier niets voor te doen, je doet automatisch mee wanneer je lid bent geworden of iemand hebt aangebracht. De Lay-Z-Spa is het hele jaar door te gebruiken omdat deze is verwarmd, dus ook in de winter kan je hier in ontspannen! Je kan er met 2-3 personen in en heeft een isolerende bodem. En ook top: achter het touchscreen om de pomp te bedienen is er ruimte om bekers neer te zetten. De maximale temperatuur is 40 graden. De winnaar maken we via onze social media kanalen bekend!

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Nieuw bij Bezemer: BodyShape
fixed-col-3-img1

Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

LEES MEER
Ontdek e-Gym Flex
fixed-col-3-img1

Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico