PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

NIEUWS.

3 NOVEMBER, 2020

Wegens succes verlengd!

Omdat de oktober actie zo'n daverend succes was hebben we besloten om deze ook in november door te trekken! Dus ook in november ontvang je als nieuw lid een Saywhat Bezemer Bottle cadeau t.w.v. €25,- én 50% korting op je inschrijfgeld. Wil je eerst een keer komen proefsporten om te kijken of wij bij jou passen? Vraag dan een gratis dagpas aan en maak een afspraak met één van onze trainers voor een rondleiding. Zij laten je alle faciliteiten van Bezemer Fitness zien en leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn. Naast fitness kan je bij ons terecht voor gave groepslesseneGym, fysio, voedingsbegeleidingpersonal trainingzonnebank en spray tan en Bezemer Sports. Wij houden onze leden altijd op de hoogte. We versturen regelmatig een nieuwsbrief maar zijn ook te volgen op Instagram & Facebook. Wij hopen je snel te zien bij Bezemer Fitness! Meteen inschrijven? KLIK DAN HIER! Ben je al lid bij Bezemer en heb je jouw sportmaatje overgehaald om te komen sporten bij ons? Dan krijg jij ook zo'n gave fles cadeau.

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Nieuw bij Bezemer: BodyShape
fixed-col-3-img1

Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

LEES MEER
Ontdek e-Gym Flex
fixed-col-3-img1

Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico