PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

NIEUWS.

27 FEBRUARI, 2023

Informatieavond over vetzuren

Voorkom spierpijn, kramp, artrose, ontstekingen en herstel beter na training! Leer wat voldoende vetzuren (omega 3/EPA en DHA) voor je gezondheid (als sporter) kunnen betekenen. Graag nodigen we je uit voor een informatieavond over wat vetten voor je gezondheid kunnen betekenen. We weten allemaal wel dat we drie grote groepen aan voedingsstoffen nodig hebben namelijk: koolhydraten, eiwitten en vetten. Je leest en hoort veel over koolhydraten en eiwitten, maar deze avond gaat over waarom we vetten nodig hebben! We zijn er een beetje bang voor geworden, want vetten worden geassocieerd met dik en ziek worden. Maar we hebben vetten keihard nodig voor o.a.: onze spieren, gewrichten, hormonen, bloedvaten, darmen en hersenen. En goede vetten voorkomen ontstekingen en zorgen voor sneller herstel! Je gezondheid is je grootste kapitaal. Gezonde mensen hebben vele wensen, zieke mensen hebben maar 1 wens! Je hoeft niet ziek te zijn om aan je gezondheid te werken, juist niet. Goede voeding kan ziekte voorkomen. We eten tegenwoordig veel te veel voeding wat gemaakt is door mensen in witte jassen en zo komen we in de wachtkamer van mensen in witte jassen terecht… Werk dus preventief aan je gezondheid met o.a.: sporten, voldoende ontspannen en goede voeding. Erika Vlasman en Roderick Loykens verzorgen deze avond. Erika is gepassioneerd orthomoleculair therapeut en OERsterk master coach. Ze is al een aantal jaar bezig om mensen bewust gezonder te laten leven door betere keuzes te maken. Roderick een fanatieke wielrenner en ervaringsdeskundige met het gebruik van producten die bijdragen aan je gezondheid. Zijn motto is meten = weten. Op deze avond kan je je vetzuurbalans laten meten (uitslag volgt later), je kan producten proeven en je krijgt informatie hoe jij je gezondheid op peil kan houden of kan verbeteren. Meld je nu aan voor deze informatieve avond: https://voeding4fit.clientomgeving.nl/inschrijven?h=oZtvZSr2 We starten om 19.30 uur, de inloop is vanaf 19.00 uur. We kijken uit naar je komst en beantwoorden dan graag je vragen! Erika en Roderick

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Nieuw bij Bezemer: BodyShape
fixed-col-3-img1

Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

LEES MEER
Ontdek e-Gym Flex
fixed-col-3-img1

Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico