PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

NIEUWS.

4 AUGUSTUS, 2021

Ontvang een gratis FlowtzOn band!

Word nu lid van Bezemer Fitness en ontvang een gratis FlowtzOn t.w.v. €39,95!⁠ ⁠ Ben jij op zoek naar een gezellige sportschool met goede begeleiding, toffe groepslessen en een persoonlijke sfeer? Dan is Bezemer Fitness de sportschool voor jou. Je ontvangt in de maand augustus een gratis FlowtzOn band als je een één- of tweejarig abonnement afsluit.⁠ ⁠ Ben jij al lid en heb je je sportmaatje overgehaald om bij ons te komen sporten? Dan ontvang ook jij zo'n toffe band! Kan je samen lekker chillen op het water. ;)⁠ ⁠ Schrijf je direct online in of kom langs in de sportschool!⁠

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Nieuw bij Bezemer: BodyShape
fixed-col-3-img1

Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

LEES MEER
Ontdek e-Gym Flex
fixed-col-3-img1

Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico