PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

NIEUWS.

17 MAART, 2023

Bezemer Ladiesnight: 30 maart

LADIES OPGELET! Donderdagavond 30 maart organiseert Bezemer Fitness een Ladiesnight! van 17:00 - 22:00 uur geven we toffe try-outs van groepslessen, zijn er lokale ondernemers met hun eigen stands en zorgen we natuurlijk voor lekkere hapjes en drankjes. Iedereen is welkom, dus neem ook je vriendinnen, buurvrouw, zussen, moeders of collega's mee. Demo's groepslessen We geven tijdens de Ladiesnight demo's van verschillende groepslessen. Probeer eens een les uit die je nog nooit hebt gedaan, of waar je normaliter geen tijd voor hebt in je agenda. Wat dacht je van zumba, pilates, body pump, yoga, cross Bezemer boxing, 50+ functional fitness of BBB? Tijdens de Ladies Night is er ook een demo van een nieuwe les: SclptCycle. SclptCycle is dé nieuwste full body workout. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt®-tubes gebruikt om je core en armspieren te trainen. In deze workout vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen, beenspieren en je bovenlichaam, SculptCycle wordt daarom ook wel gezien als een optimale killer-workout op feestmuziek. Inschrijven demo's De demo groepslessen staan vanaf nu in het rooster. Iedereen mag meedoen, ook als je dus geen groepsles abonnement hebt of een daluren abonnement. Inschrijven kan ook bij de balie, als het niet lukt via de app. Heb je een vriendin/zus/buurvrouw of wie dan ook die je meeneemt? Zij zijn natuurlijk ook van harte welkom om mee te doen! Zij kunnen zich bij de balie inschrijven. Shoppen We hebben een aantal ontzettend toffe ondernemers gevonden die met kraampjes op de Ladies Night komen staan. Van kleding tot chocolade, van boeken tot make-up en van zijdenbloemen tot lingerie. Neem dus je portemonnee mee en voor de zekerheid ook contant geld, want pinnen kan niet bij iedereen. Winactie Speciaal voor de Ladiesnight hebben wij in samenwerking met Autowinkel een mega gave winactie! Je maakt vanaf nú kans op: Een maand gratis rijden in een Fiat 500! Meedoen kan via Instagram of Facebook en de winnaar maken wij tijdens de Ladiesnight bekend. Info Donderdag 30 maart 17:00 - 22:00 uur Inloop kan de hele avond Inschrijven demo's kan via de app of bij de balie Toegang GRATIS Zien we je dan?

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Nieuw bij Bezemer: BodyShape
fixed-col-3-img1

Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

LEES MEER
Ontdek e-Gym Flex
fixed-col-3-img1

Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico