PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

NIEUWS.

19 NOVEMBER, 2020

Bezemer Fitness wint GT Groeiversneller Sterkste Schakel 2020

Met trots zijn wij de winnaar van de 'Grant Thornton groeiversneller 2019/2020' geworden en hebben wij vrijdag 13 november deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen. De Sterkste Schakel nomineert bedrijven die Service en Klantgerichtheid in hun DNA hebben. ⁠Binnen deze wedstrijd worden er verschillende prijzen uitgereikt. Normaliter zou het groots worden gevierd in Noordwijk in Huis ter Duin maar helaas lieten de huidige maatregelen dit niet toe. Om tóch bij alle winnaars langs te gaan reed de organisatie rond met een busje en werd de prijs ter plekke overhandigd. Naast de prijs voor de Grant Thornton Groeiversneller hebben we ook de tweede plek verover voor beste website. Super trots op ons team van alleen maar toppers! En blij met sporters zo als jullie die vertrouwen hebben in ons en keihard blijven knallen ondanks de gekke afgelopen maanden. ⁠  

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Nieuw bij Bezemer: BodyShape
fixed-col-3-img1

Vanaf woensdag 2 augustus gaan we starten met de les BodyShape! Een workout van 45 minuten waarbij je op een laagdrempelige manier je complete lichaam traint met diverse materialen. Er komt kracht, cardio en coördinatie aan bod.

LEES MEER
Ontdek e-Gym Flex
fixed-col-3-img1

Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico