Beste obstacle runners.

Zondag is het zover, de obstacle run. Allereerst willen wij iedereen bedanken voor de enthousiaste inschrijvingen! We waren na 1 week uitverkocht. We gaan zondag met 130 lopers van start, daar zijn wij super trots op. Hieronder zal wat praktische informatie zijn voor de run.

Wij zullen om 13:30 van start gaan (groep delta) Wij zullen met alle afstanden in 1x lopen. (3,6 & 12km) tijdens het lopen zal je vanzelf zien wanneer de finish is voor jou afstand. Wij zullen als 1 team van Bezemer Fitness lopen in Bezemer Fitness shirts deze zijn op te halen op de dag zelf Wij zullen naast wiebel biebel staan wij zullen een Bezemer Fitness beachflag neerzetten waar wij staan.
Wij zullen er vanaf 12:15 staan graag uiterlijk om 13:00 aanwezig. Wij gaan rond 13:15 een groepsfoto maken en om 13:30 starten wij.

Wat praktische informatie

– We verzamelen bij Wiebel Biebel.

– Je kan je startbewijs ophalen op het huttenbouw terrein ( naast wiebel biebel).

– Je wordt nat en vies dus hou hier rekening mee. Trek geen kleding aan waar je veel waarde aan hecht het kan ook kapot gaan. (Tip! trek een legging onder je korte broek aan dit in verband met schaafplekken en brandnetels)

– Neem schone kleding mee en douche spullen je kan achteraf douchen.

Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook!