PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Hardlooptraining Alphen aan den Rijn

Ben jij een hardloopfanaat? Maar vind je het ook gezellig om in groepsverband te trainen? Doe dan mee met de hardlooptraining bij Bezemer Fitness. Iedere dinsdag om 19:30 en zondag om 10:00 verzamelen bij de bowling.

Voor wie?

Voor ieder niveau hardloper, het maakt echt niet uit welk tempo je loopt.
Wel is het de bedoeling dat je onafgebroken 4 km moet kunnen lopen, bijvoorbeeld een rondje meer. (snelheid niet belangrijk)

Wat doen we?

We werken aan loopscholing en techniek, bovendien pakken we altijd wel wat coretraining/verbetering (belangrijk voor een loper) mee en een onderdeel interval. Dat kunnen lange en korte zijn, maar ook tegen bruggen en heuvels. Alles bij elkaar lopen we dan uiteindelijk gemiddeld 6 a 7 kilometer tijdens een training. De lange afstand lopers zullen een duurloop op een ander tijdstip moeten doen.

Doelen?

Dat kan een 5, 10 of 20 km zijn tijdens de 20 van Alphen, maar ook de 7
heuvelenloop, Zandvoort circuit run, Dam tot Damloop of de halve van Nieuwkoop komen voorbij. Binnen de groep zijn er diverse groepjes die samen afspreken langere afstanden te trainen, of om in te schrijven voor een gezellige leuke loop. Plezier staat voor op ieder geval.

Waar?

We verzamelen altijd bij de Bowling van Alphen aan den Rijn (spullen kunnen verzameld worden bij iemand achter in de auto), dat kan in de toekomst wel weer bij Bezemer Fitness gebeuren. Verder lopen we veel in het gebied rondom de Zegerplas.

Regelmatig wordt er ook afgesproken om de zondagstraining te verplaatsen naar het strand of de duinen, uiteraard kan er dan met elkaar meegereden worden.

Afwisselend

We zorgen voor een uitdagende, afwisselende training. Het is leuk om mensen te zien groeien in hun ontwikkeling en dat ze zelf ervaren dat ze veel meer kunnen dan ze dachten. Dat je na een training toch kunt zeggen dat je lekker bezig bent geweest en toch weer vol energie naar huis gaat.

Trainer Margit: “Het geeft mij als trainer energie om de progressie te zien in het lopen, maar ook de mentale verandering. Het komt je niet aanwaaien, je moet er voor aan de slag, niet uitstellen, maar gewoon doen. De groepsdynamiek helpt je daar ook zeker bij! RUN, EAT, SLEEP, REPEAT.”

Check het rooster hier online om je in te schrijven voor de hardlooptraining! Impressies van onze groepslessen zien? Check onze Instagram of Facebookpagina.

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Maak dan hieronder een afspraak voor een rondleiding.
  Gratis rondleiding
  fixed-col-3-img1

  Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

  LEES MEER
  Maak kennis met padel
  fixed-col-3-img1

  Speciaal voor Bezemer leden: kennismakingslessen padel! Op maandag en vrijdagochtend kan je meedoen met een proefles. Ieder lid mag hier twee keer gebruik van maken en inschrijven kan via de app van Bezemer. Wij regelen de materialen. Doe jij een keer mee?

  LEES MEER
  Ontdek e-Gym Flex
  fixed-col-3-img1

  Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico