GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Bezemer is geschikt voor iedereen die aan een gezond en actieve levensstijl wilt werken. Aan de patiënt wordt een volledig revalidatieplan aangeboden met als doel de patiënt optimaal te laten functioneren in het dagelijks leven en tijdens het sporten. In samenwerking met de fitness instructeurs wordt er een gepersonaliseerde trainingsprogramma gemaakt op basis van de fysiotherapeuts diagnose en uw persoonlijke doelen.

Bezemer fysiotherapie wordt aangeboden door CFF, deze is gespecialiseerd in Dry Needling en Fitness. Deze behandeling is bewezen zeer effectief te zijn, wij zijn trots op om sneller en effectiever te kunnen behandelen dan traditionele behandelmethodes. Dat is waarom CFF voor twee jaar achter elkaar benoemd was als beste fysiotherapie in Alphen aan den Rijn volgens Zorgkaartnederland.

De fysiotherapeut is vijf dagen per week beschikbaar in de ochtend en avond voor behandelingen. Voor afspraken en vragen is de fysiotherapeut 24/7 bereikbaar via telefoon (whatsapp, sms en bellen), e-mail of bij de receptie.

T: 06 84071875

Website: www.completefysiofitness.com

Email: completefysiofitness@gmail.com

Kennismaken
fixed-col-3-img1

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij Bezemer Fitness? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het zelf. Dus, als je op zoek bent naar een geschikte sportschool in Alphen, meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis dagpas

LEES MEER
Sportschool van het Jaar
fixed-col-3-img1

Bezemer Fitness werd op 22 november jl. gekozen als beste fitnessclub van de provincie Zuid-Holland. Tevens ontving Bezemer een Gold Award vanwege de gemiddelde waardering van 9,00 of hoger. Bezemer Fitness sleepte eerder in 2018 ook al de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards.

LEES MEER
Bezemer Sports
fixed-col-3-img1

Jouw Personal Trainer in een unieke omgeving. Wil jij werken aan jezelf met persoonlijke coaching? Wij begeleiden jouw op een efficiënte manier in het volledige trainingsproces. Afvallen, & Mental Coaching.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico