GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Bezemer is geschikt voor iedereen die aan een gezonde en actieve levensstijl wilt werken. Aan de patiënt wordt een volledig revalidatieplan aangeboden. Dit heeft het doel de patiënt optimaal te laten functioneren in het dagelijks leven en tijdens het sporten. In samenwerking met de fitness instructeurs wordt er een gepersonaliseerd trainingsprogramma gemaakt. Deze wordt samengesteld op basis van de fysiotherapeut zijn diagnose en uw persoonlijke doelen.

Complete Fysio Fitness

Bezemer fysiotherapie wordt aangeboden door CFF (Complete Fysio Fitness). Deze is gespecialiseerd in Dry Needling en Fitness. Deze manier van behandelen is bewezen zeer effectief te zijn. Wij zijn er trots op om sneller en effectiever te kunnen behandelen dan traditionele behandelmethodes. CFF is twee jaar achter elkaar benoemd als beste fysiotherapeut in Alphen aan den Rijn volgens Zorgkaartnederland.

Afspraak maken

De fysiotherapeut is vijf dagen per week beschikbaar in de ochtend en avond voor behandelingen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? De fysiotherapeut is 24/7 bereikbaar via telefoon (WhatsApp, sms en bellen), e-mail of bij de receptie.

T: 06 84071875
Website: www.completefysiofitness.com
Email: completefysiofitness@gmail.com

Corona maatregelen bij Bezemer
fixed-col-3-img1

Bij Bezemer nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je altijd kant teruglezen.

LEES MEER
ACTIE van de maand
fixed-col-3-img1

Word nu lid en ontvang een maand gratis sporten en 50% korting op je inschrijfgeld! Schrijf je direct in bij deze gezelligste sportschool van Alphen a/d Rijn!

LEES MEER
Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
fixed-col-3-img1

Als je bij ons komt sporten helpen wij je graag met het behalen van je doelen. Daarom krijg je gratis begeleiding en iedere zes weken een nieuw schema! Keertje komen sporten? Vraag een gratis dagpas aan.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico