GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Nieuw eGym apparaat bij Bezemer Fitness.

Wij hebben onzettend goed nieuws! Misschien heb je het al gelezen op onze Social Media. Wegens het grote succes van de eGym bij Bezemer Fitness hebben we een extra apparaat aangekocht voor de eGym cirkel. Met dit apparaat erbij hebben wij een cirkel van tien eGym apparaten, wat uniek is in Nederland! Standaard voor een eGym cirkel is namelijk acht apparaten. 

Op deze manier willen wij jullie en onze andere leden bedanken voor jullie steun tijdens de afgelopen maanden. Het waren bizarre maanden en dankzij jullie zijn wij deze Corona crisis toch goed doorgekomen. Daarom willen wij jullie bedanken door te investeren in onze eGym cirkel met de glute machine.

Deze is gisteren geleverd en onze trainers helpen je graag met het instellen van het nieuwe apparaat. Op de volgende dagen is er een trainer aanwezig bij de eGym die je kan helpen met het instellen van jouw gegevens.
– Zaterdag 31 juli van 10.30 – 16.00 uur
– Maandag 2 augustus van 09.00 – 16.00 uur
– Woensdag 4 augustus van 09.00 – 21.00 uur

Kan je niet op deze momenten? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0172 – 533 837. Tot snel in onze eGym cirkel!


Wil jij een vriend of vriendin kennis laten maken met eGym? Haal onderstaande voucher op bij de balie in de sportschool of print hem uit en geef twee weken gratis eGym cadeau. Ben je geen lid meer van Bezemer Fitness of heb je geen eGym abonnement meer maar wil je weer starten? Maak dan gebruik van deze mooie actie!

Corona maatregelen bij Bezemer
fixed-col-3-img1

Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

LEES MEER
Blijf fit & gezond
fixed-col-3-img1

Wij hebben onzettend goed nieuws! Misschien heb je het al gelezen op onze Social Media. Wegens het grote succes van de eGym bij Bezemer Fitness hebben we een extra apparaat aangekocht voor de eGym cirkel. Met dit apparaat erbij hebben wij een cirkel van tien eGym apparaten, wat uniek is in Nederland!

LEES MEER
Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
fixed-col-3-img1

Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €109! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico