GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

eFoilen

Helemaal nieuw bij Bezemer: eFoil in Alphen aan den Rijn!

“eFoilen” is de nieuwste trend in de surfsport en verovert razendsnel de wereldbol. Met de combinatie van een hydrofoil (een lange vin met draagvleugel) en een kleine maar oersterke elektrische motor, kun je opeens varen waar je maar wil en wanneer je maar wil. Golven zijn niet nodig, wind is niet nodig, het enige dat je nodig hebt is water! Sinds deze zomer kan je ook eFoil lessen volgen in Alphen aan den Rijn bij Bezemer Fitness.

Wil jij dit ook?

  • 45 minuten prive les €125,-
  • Duo les 1,5 uur totaal €100,- p.p.

De eFoils gaan niet harder dan 20 km/u dus er is geen vaarbewijs nodig. Wij zullen je een goede en duidelijke uitleg geven zodat je een geweldige erving hebt. De Efoil kan maximaal tot 100kg aan. Weeg je meer, dan kunnen wij je niet helpen met de Efoil maar wel met Suppen op de Rijn of het Meer in Alphen.

Wil jij dit? Mail dan snel naar thijs@bezemerfitness.nl of bel 0643998185 voor meer informatie. Voor volgend seizoen komen er meer eFoils aan! Check onze Facebookpagina voor meer gave filmpjes.

Corona maatregelen bij Bezemer
fixed-col-3-img1

Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

LEES MEER
Blijf fit & gezond
fixed-col-3-img1

Wij hebben onzettend goed nieuws! Misschien heb je het al gelezen op onze Social Media. Wegens het grote succes van de eGym bij Bezemer Fitness hebben we een extra apparaat aangekocht voor de eGym cirkel. Met dit apparaat erbij hebben wij een cirkel van tien eGym apparaten, wat uniek is in Nederland!

LEES MEER
Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
fixed-col-3-img1

Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €109! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico