PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

eFoilen

Helemaal nieuw bij Bezemer: eFoil in Alphen aan den Rijn!

“eFoilen” is de nieuwste trend in de surfsport en verovert razendsnel de wereldbol. Met de combinatie van een hydrofoil (een lange vin met draagvleugel) en een kleine maar oersterke elektrische motor, kun je opeens varen waar je maar wil en wanneer je maar wil. Golven zijn niet nodig, wind is niet nodig, het enige dat je nodig hebt is water! Sinds deze zomer kan je ook eFoil lessen volgen in Alphen aan den Rijn bij Bezemer Fitness.

Wil jij dit ook?

  • 45 minuten prive les €125,-
  • Duo les 1,5 uur totaal €100,- p.p.

De eFoils gaan niet harder dan 20 km/u dus er is geen vaarbewijs nodig. Wij zullen je een goede en duidelijke uitleg geven zodat je een geweldige erving hebt. De Efoil kan maximaal tot 100kg aan. Weeg je meer, dan kunnen wij je niet helpen met de Efoil maar wel met Suppen op de Rijn of het Meer in Alphen.

Wil jij dit? Mail dan snel naar thijs@bezemerfitness.nl of bel 0643998185 voor meer informatie. Voor volgend seizoen komen er meer eFoils aan! Check onze Facebookpagina voor meer gave filmpjes.

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Blijf fit & gezond
fixed-col-3-img1

Sluit nu een één - of tweejarig abonnement af en krijg één maand gratis sporten of zes weken Vytal Voedingscoaching. Ben jij klaar om er weer voor te gaan na de zomer? ⁠ Schrijf je nu online in via bezemerfitness.nl. Zien wij je snel in onze gym?⁠ ⁠

LEES MEER
Openingstijden Feestdagen
fixed-col-3-img1

Op de volgende dagen hebben wij gewijzigde openingstijden en zijn wij geopend van 09.00 - 14.00 uur: Pinksteren Op deze dagen vervallen de groepslessen tenzij anders aangegeven in het rooster.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico