GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Corona maatregelen bij Bezemer Fitness

We hebben goed nieuws! Misschien heb je het al gelezen op onze Social Media kanalen. Vanaf maandag 18 januari kan er vrij worden getraind, buiten onder een grote tent (150m2) op de parkeerplaats. In de tent hangen heaters om het iets warmer te maken. Net als tijdens de eerste lockdown mag er een klein aantal leden komen sporten. Je sport volledig Corona-proof met voldoende afstand.

Omdat we gaan werken met een maximaal aantal deelnemers moet je je aanmelden via de app. De dag wordt ingedeeld in blokken, zodat je kan reserveren. Mocht je de app niet hebben, mail dan naar info@bezemerfitness.nl en dan bespreken we samen wanneer je kan komen trainen.

Personal Training (GRATIS)
We blijven ook doorgaan met de PT trainingen dus daar kun je je ook voor blijven aanmelden. Deze trainingen vinden ook buiten plaats, bij de sportschool. Je traint dan maximaal 30 minuten samen met één van onze trainers. Het is ook mogelijk om met een sportmaatje samen te komen, geef dit aan wanneer je mailt voor een afspraak. Geef ook aan of je eventuele blessures hebt en welke dagen/ tijden het beste uitkomen. Mailen kan naar trainers@bezemerfitness.nl. Deze Personal Trainingen zijn tijdens de lockdown gratis voor onze leden. We vinden het super gaaf om te zien dat daar de afgelopen vier weken veel leden al gebruik van hebben gemaakt.

Tip van ons: boek een PT en ga daarna zelf aan de slag met vrij trainen. Dan weet je precies wat je voor training kunt volgen.

Groepslessen
De groepslessen kunnen we helaas nog niet in groepsvorm aanbieden, deze blijven via Zoom. Voor deze groepslessen meld je je aan via de app, hier staat ook de link voor Zoom vermeld zodat je mee kan doen zodra de les begint. We geven meerdere groepslessen per week:

  • 50+ Fitness
  • Yoga
  • Pilates
  • HITT
  • BBB
  • TACX (Spinning)

Voor de spinning liefhebbers: er staat nu ook twee spinningfietsen beneden zodat er ook buiten gespind kan worden!

eGym
Omdat de eGym nog gesloten is hebben wij hier een oplossing voor, net als afgelopen zomer. Onze trainers zetten oefeningen uit voor dezelfde spiergroepen als de eGym, in onze tijdelijke gym, in de tent. Je kunt dan ook een rondje maken van 30 minuten. Onze instructeurs zullen uitleg geven over de fitness apparaten en helpen je met het juist uitvoeren van de oefeningen als je vragen hebt.

Liever thuis trainen?
Wij begrijpen het als je liever thuis traint. Je kan een afspraak maken met één van onze trainers voor een speciaal trainingsschema voor thuis. Onze trainers kunnen rekening houden met eventuele blessures. Heb je training tools thuis? Geef dit door, dan kunnen we die verwerken in jouw schema. Ook hiervoor kan je mailen naar trainers@bezemerfitness.nl

Geen tools thuis? Wij verkopen thuistrainsets en een handtrainer. Deze zijn te bestellen via de mail info@bezemerfitness.nl. We komen deze thuis bij je bezorgen! Vermeld even je naam en adres, dan sturen wij een betaallink.

f57d816abc9d74b48cce968cd05bcb17.png

Oproep aan ondernemers
Wij willen andere ondernemers een helpende hand bieden in deze rare en moeilijke tijd. Zijn jouw deuren gesloten en heb je een andere oplossing gevonden tijdens de lockdown om toch klanten te kunnen bereiken? Wij willen je helpen met promoten! ⁠Stuur een berichtje (met foto) naar thijs@bezemerfitness.nl over jouw bedrijf of een leuk bericht over bijvoorbeeld een bepaald product/dienst die je aanbiedt en wij zorgen dat het op onze social media kanalen komt. Elke dag plaatsen we er eentje. Houd vol, we denken aan jullie! Samen komen we er doorheen.

Stay fit!
Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij jullie toch verschillende oplossingen kunnen aanbieden tijdens de lockdown. We hopen dat jullie allemaal veel gebruik komen maken van onze mogelijkheden. Je conditie kan snel achteruit gaan wanneer je een tijd niet sport, dit zien wij nu ook al bij veel leden. Juist in deze tijd is het belangrijk om gezond en fit te blijven! Maak gebruik van onze Personal Training, groepslessen, trainingsschema’s voor thuis of vanaf volgende week het buiten trainen!

Het doet ons goed om alle positieve reacties te horen op de oplossingen die wij bieden. We hopen dat je lekker bij ons blijft sporten en gebruikt maakt van onze oplossingen of ons eventueel kan steunen in deze moeilijke tijd. Maar mocht dit niet uitkomen dan kan je je contract pauzeren. Mocht je hier gebruik van willen maken, mail dan naar info@bezemerfitness.nl en dan zullen we het verwerken.

De tent is aan de zijkanten open zodat er voldoende geventileerd kan worden. Wij blijven ook via onze Social Media kanalen workout video’s delen.

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0172-533837 of mail naar info@bezemerfitness.nl

Met sportieve groet en hopelijk tot snel,

Team Bezemer Fitness

Tijdens de eerste lockdown hebben we de lessen opgenomen en deze zijn nog terug te vinden via ons YouTube kanaal > https://bit.ly/34Twhl7. Hiermee kan je lekker thuis aan de slag op het moment dat het jou uitkomt!

Corona maatregelen bij Bezemer
fixed-col-3-img1

Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kant teruglezen.

LEES MEER
ACTIE van de maand
fixed-col-3-img1

Word nu lid en sport tot 1 maart gratis en betaal geen inschrijfgeld*. Tot 19 januari kan je meedoen met onze online lessen en een thuistrainschema ontvangen. Schrijf je direct in bij deze gezelligste sportschool van Alphen a/d Rijn!

LEES MEER
Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
fixed-col-3-img1

Wil jij in het nieuwe jaar gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €109! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico