GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Corona maatregelen bij Bezemer Fitness

Helaas moeten onze deuren nog even gesloten blijven. Tot die tijd hebben wij verschillende opties om toch fit & gezond te blijven!

Vrij buiten trainen & groepslessen

We hebben afgelopen weekend de tent weggehaald in verband met het mooie weer. We hebben nu per uur plek voor 12 sporters! Er kan veilig op 1,5 meter afstand worden getraind in je eigen vak. We vragen je om bij aankomst een doekje en spray te pakken zodat je jouw gebruikte spullen kunt afnemen. Zo houden we de spullen hygiënisch en veilig voor de volgende sporters!

We hebben de afgelopen weken meerdere groepslessen toegevoegd aan ons rooster. Hier maken jullie volop gebruik van! Vanaf volgende week zal er een extra 50+ les worden gegeven op vrijdag om 10.30 uur. Alle groepslessen vind je terug in ons rooster.

Personal Training (GRATIS)
We blijven ook doorgaan met de PT trainingen dus daar kun je je ook voor blijven aanmelden. Deze trainingen vinden ook buiten plaats, bij de sportschool. Je traint dan maximaal 30 minuten samen met één van onze trainers. Het is ook mogelijk om met een sportmaatje samen te komen, geef dit aan wanneer je mailt voor een afspraak. Geef ook aan of je eventuele blessures hebt en welke dagen/ tijden het beste uitkomen. Mailen kan naar trainers@bezemerfitness.nl. Deze Personal Trainingen zijn tijdens de lockdown gratis voor onze leden. We vinden het super gaaf om te zien dat daar de afgelopen weken veel leden al gebruik van hebben gemaakt.

Tip van ons: boek een PT en ga daarna zelf aan de slag met vrij trainen. Dan weet je precies wat je voor training kunt volgen. Je mag maximaal één gratis PT per week volgen.

No Show regelement
Met ingang van deze week hanteren we een No Show regelement. We willen jullie vragen om je af te melden als je niet kan komen trainen of mee kan doen aan de groepsles. We merken dat het rooster snel zit en leden zich niet altijd afmelden als ze verhinderd zijn. Deze plekken willen we graag aan kunnen bieden aan leden die op de wachtlijst staan voor een trainingsuur of groepsles.

Wanneer je je niet hebt afgemeld wanneer je bent verhinderd ontvang je van ons telefonisch een waarschuwing. Deze zal ook per mail worden bevestigd. Bij een tweede waarschuwing moeten we de maatregel nemen van twee weken niet sporten.

We hopen op jullie begrip voor deze regel. Zeker in deze tijden willen we zoveel mogelijk leden de mogelijkheid geven om te komen sporten zodat we allemaal fit & gezond kunnen blijven. Mocht je hierover vragen hebben kan je altijd even langs lopen, bellen of mailen. Afmelden voor een les of training kan gemakkelijk via de app. Heb je deze niet? Stuur dan je afmelding naar [[club_email]].

eGym
We hebben goed nieuws voor de eGym leden! Vanaf volgende week beginnen we met speciale eGym lessen op de parkeerplaats naast onze sportschool. We zullen een circuit uitzetten met oefeningen die overeenkomen met de eGym apparaten. De les wordt begeleidt door één van onze trainers. Zij kunnen je helpen met het goed uitvoeren van de oefeningen en helpen bij vragen. De oefeningen kunnen veilig op afstand worden gedaan. Zodra deze lessen in het rooster staan communiceren we dit via onze Social Media kanalen.

Liever thuis trainen?
Wij begrijpen het als je liever thuis traint. Je kan een afspraak maken met één van onze trainers voor een speciaal trainingsschema voor thuis. Onze trainers kunnen rekening houden met eventuele blessures. Heb je training tools thuis? Geef dit door, dan kunnen we die verwerken in jouw schema. Ook hiervoor kan je mailen naar trainers@bezemerfitness.nl

Geen tools thuis? Wij verkopen thuistrainsets en een handtrainer. Deze zijn te bestellen via de mail info@bezemerfitness.nl. We komen deze thuis bij je bezorgen! Vermeld even je naam en adres, dan sturen wij een betaallink.

f57d816abc9d74b48cce968cd05bcb17.png

Stay fit!
Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij jullie toch verschillende oplossingen kunnen aanbieden tijdens de lockdown. We hopen dat jullie allemaal veel gebruik komen maken van onze mogelijkheden. Je conditie kan snel achteruit gaan wanneer je een tijd niet sport, dit zien wij nu ook al bij veel leden. Juist in deze tijd is het belangrijk om gezond en fit te blijven! Maak gebruik van onze Personal Training, groepslessen, trainingsschema’s voor thuis of van het buiten trainen!

Het doet ons goed om alle positieve reacties te horen op de oplossingen die wij bieden. We hopen dat je lekker bij ons blijft sporten en gebruikt maakt van onze oplossingen of ons eventueel kan steunen in deze moeilijke tijd. Maar mocht dit niet uitkomen dan kan je je contract pauzeren. Mocht je hier gebruik van willen maken, mail dan naar info@bezemerfitness.nl en dan zullen we het verwerken.

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0172-533837 of mail naar info@bezemerfitness.nl

Met sportieve groet en hopelijk tot snel,

Team Bezemer Fitness

Tijdens de eerste lockdown hebben we de lessen opgenomen en deze zijn nog terug te vinden via ons YouTube kanaal > https://bit.ly/34Twhl7. Hiermee kan je lekker thuis aan de slag op het moment dat het jou uitkomt!

Corona maatregelen bij Bezemer
fixed-col-3-img1

Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

LEES MEER
Blijf fit & gezond
fixed-col-3-img1

Helaas moeten onze deuren nog even gesloten blijven. Tot ze weer open mogen maken wij gebruik van alle mogelijkheden. Kom trainen onder de tent, maak gebruik van de gratis 30 minuten PT, laat een trainingsschema maken of volg online groepslessen.

LEES MEER
Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
fixed-col-3-img1

Wil jij in het nieuwe jaar gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €109! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico