GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Corona maatregelen bij Bezemer Fitness

We gaan zijn weer begonnen! We zijn super blij dat we na ruim vijf maanden jullie eindelijk weer binnen mogen ontvangen en weer kunnen beginnen met de groepslessen. Hier leggen we jullie uit wat de regels zijn en hoe we jullie veilig kunnen laten sporten.

Binnen trainen
Vanaf woensdag 19 mei starten we weer met binnen trainen. We gaan, net als tijdens de eerste lockdown, werken zonder reserveren. We hebben de regels nog een keer op een rijtje gezet voor jullie. Zo kunnen we werken volgens de regels van het RIVM en kunnen we jullie veilig laten sporten. Al ruim een jaar gaat dit goed en daar zijn we super blij mee!

– We raden je aan om piekmomenten te vermijden zodat het niet te druk wordt en je rustig kan sporten.
– Bij binnenkomst en bij het verplaatsen van boven naar beneden ben je verplicht om een mondkapje te dragen. Mocht je deze zijn vergeten, deze verkopen wij voor €0.50.
– Bij de ingang staan desinfectieflesjes en doekjes waarmee je de apparaten kan schoonmaken.
– Tijdens het sporten ben je verplicht om 1,5 meter afstand te houden van de andere sporters.
– Houd er rekening mee dat je soms even moet wachten op een apparaat.

Egym
De Egym kan weer worden gebruikt! We zijn heel blij dat we jullie eindelijk weer gebruik kunnen laten maken van de Egym cirkel. Hier gelden dezelfde regels als hier boven staan. Maak na gebruik van het apparaat goed schoon en houd er rekening mee dat je soms even moet wachten. De apparaten staan op ruime afstand van elkaar zodat je er veilig gebruik van kunt maken.

Groepslessen
Onze groepslessen zijn ook eindelijk allemaal weer van start gegaan! Gelukkig hebben we tijdens de lockdown een hoop buiten kunnen doen maar we zijn vanaf nu weer, met een deel van de lessen, naar binnen verplaatst. Reserveren voor de groepslessen kan via onze app of stuur een mail naar info@bezemerfitness.nl als je de app niet hebt.

Bezemer Assault
De Assault lessen zijn ook weer gestart. Deze lessen worden op de normale manier gegeven, in kleine groepen van 8 in de Bezemer Assault ruimte onder de brug. De lessen zullen deze week in het rooster worden gezet.

Personal Training
De gratis Personal Trainingen van 30 minuten zijn gestopt nu we weer open mogen. Is het je zo goed bevallen en wil je graag verder aan de slag met PT? Dat kan! Tegen betaling kan je PT’s boeken bij onze trainers. Neem contact op met de trainer waar je tijdens de lockdown mee sportte of stuur een mail naar trainers@bezemerfitness.nl voor een afspraak. Meer informatie over Personal Training bij Bezemer Fitness vind je hier.

Horeca
Goed nieuws! Onze koffie- en shakebar mag weer open. Om het zo veilig mogelijk te houden krijg je de koffie en shakes To Go mee.

Wij willen graag open blijven dus vragen jullie je aan de regels te houden. Onze trainers lopen rond in de sportschool om vragen te beantwoorden en te zorgen dat iedereen veilig kan sporten. Bij het niet naleven van de regels zullen wij een waarschuwing geven. Bij het niet opvolgen van de waarschuwing zullen wij je vragen de sportschool te verlaten.

Wij hopen jullie zo snel mogelijk te zien in de sportschool. Samen worden en blijven we fit!

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0172-533837 of mail naar info@bezemerfitness.nl

Met sportieve groet en hopelijk tot snel,

Team Bezemer Fitness

Tijdens de eerste lockdown hebben we de lessen opgenomen en deze zijn nog terug te vinden via ons YouTube kanaal > https://bit.ly/34Twhl7. Hiermee kan je lekker thuis aan de slag op het moment dat het jou uitkomt!

Corona maatregelen bij Bezemer
fixed-col-3-img1

Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

LEES MEER
Blijf fit & gezond
fixed-col-3-img1

Wij hebben onzettend goed nieuws! Misschien heb je het al gelezen op onze Social Media. Wegens het grote succes van de eGym bij Bezemer Fitness hebben we een extra apparaat aangekocht voor de eGym cirkel. Met dit apparaat erbij hebben wij een cirkel van tien eGym apparaten, wat uniek is in Nederland!

LEES MEER
Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
fixed-col-3-img1

Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €109! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico