PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Update januari 2022

We mogen weer open! Daar zijn wij natuurlijk méga blij om en we kijken er naar uit om jullie weer in de sportschool te zien. Gelukkig hebben we jullie de afgelopen drie weken buiten onder de tent kunnen laten sporten en daar hebben meer dan 1250 sporters gebruik van gemaakt. Jullie gingen lekker zelf aan de gang of maakte gebruik van de 30 minuten gratis Personal Coaching. Gisteravond maakte Thijs al een filmpje waarin hij het eea vertelt. Bekijk deze hier terug! 

Coronamaatregelen binnen sporten
Wij zijn blij om te vermelden dat we, zonder aangepaste openingstijden, open mogen. We zijn dus weer geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 – 22.00 uur en in het weekend van 09.00 – 16.00 uur. In de sportschool gelden de volgende coronamaatregelen:
– Houd 1,5 meter afstand
– Blijf thuis als je klachten hebt
– Sporters vanaf 13 jaar: draag een mondkapje bij binnenkomst en bij het verplaatsen binnen de sporten. Tijdens het sporten is een mondkapje niet verplicht.
– Coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters vanaf 18 jaar

Koffiecorner
De vernieuwde koffiecorner is af! Kom jij gezellig een koffie drinken na het sporten? Ook is de machine voor sportdrank, eiwitten, shakes en bars weer goed gevuld dus deze kan ook worden gebruikt.

Groepslessen
Alle groepslessen mogen ook weer van start! Deze staan inmiddels in het rooster dus je kan jouw plekje weer reserveren. Let op dat je, als je naar boven gaan, je mondkapje draagt. Onze instructeurs staan weer te springen om aan de slag te gaan! 

Schema maken
Wil jij binnen weer gaan knallen maar ben je toe aan een nieuw schema? Maak dan nu een afspraak met één van onze trainers om een schema op maat te laten maken. Dan kan jij weer lekker aan de slag en een goede start maken! Heb je last van blessures of heb je bepaalde doelen? Geef dit dan van te voren aan, dan kunnen onze trainers hier rekening mee houden. Mail naar trainers@bezemerfitness.nl

Bring a Friend actie
Heb jij vrienden, familie, collega’s, buren of wie dan ook die ook lekker willen gaan sporten? Maak dan gebruik van de Bring a Friend actie! Maak iemand anders lid en ontvang een bon t.w.v. €50,- van Sunset Beachbar! Nog maar 1,5 maand en dan openen de luiken weer van de bar aan de Zegerplas. Kom je dan gezellig met je sportmaatje langs?

Voeding
Wil jij aan de slag met je voeding in combinatie met trainen? Thijs is de afgelopen zes weken al 10 kilo afgevallen door gebruik te maken van Benfit! Onze trainers maken een op maat gemaakt voedingsschema waarmee jij jouw doelen kan behalen. Hier wordt uiteraard ook rekening gehouden met allergiën of voorkeuren zoals vegetarisch of vegan. De kosten voor drie maanden Benfit zijn €129,-. Je hebt dan om de week een meetmoment met jouw persoonlijke coach, waarbij er aanpassingen worden gedaan waar nodig. Meer informatie over Benfit lees je hier. Wil je een afspraak maken voor Benfit? Mail dan naar trainers@bezemerfitness.nl.

Zien we je snel in de sportschool? Wij hebben er zin in!

Team Bezemer Fitness

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Bezemer Ladiesnight
fixed-col-3-img1

LADIES OPGELET! Donderdagavond 30 maart organiseert Bezemer Fitness een Ladiesnight! van 17:00 - 22:00 uur geven we toffe try-outs van groepslessen, zijn er lokale ondernemers met hun eigen stands en zorgen we natuurlijk voor lekkere hapjes en drankjes. Iedereen is welkom, dus neem ook je vriendinnen, buurvrouw, zussen, moeders of collega's mee. Toegang is gratis. Kom jij gezellig langs? Zet het alvast in je agenda!

LEES MEER
Ontdek e-Gym Flex
fixed-col-3-img1

Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico