GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

BodyBalance in Alphen

Ben jij op zoek naar een groepsles waarbij je kan inspannen én ontstpannen? Probeer dan eens BodyBalance bij Bezemer Fitness in Alphen aan den Rijn. BodyBalance combineert oefeningen met bewegingen uit yoga, tai-chi en pilates. Met deze les wordt de sterker en flexibeler en kan je even een pauze nemen van je dagelijks leven.

Wat doe je bij BodyBalance?

Bij BodyBalance beoefen je verschillende bewegingen vanuit yoga. Deze zijn eenvoudig, veilig en voor iedereen uit te voeren. Yoga staat bekend als een ontspannende les maar zorgt er ook voor dat je jouw lichaam sterker maakt. Door op je ademhaling te letten kun je de bewegingen beter uitvoeren en voel je je compleet ontspannen. Yoga oefeningen zijn er in verschillende niveaus, daarom is BodyBalance voor iedereen goed te volgen.

Nog nooit yoga gedaan? Geen paniek! BodyBalance maakt kennis met deze oefeningen maar bestaat daarnaast ook nog uit andere disciplines. Onze gecertificeerde instructeur geeft een duidelijke uitleg en helpt jou bij het perfect uitvoeren van de oefeningen zodat jij het maximale uit je workout haalt.

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER.

Op zoek naar een les BodyBalance in Alphen aan den Rijn en een keer proberen? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding bij Bezemer Fitness!
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico