GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Body Combat in Alphen aan den Rijn

Een workout die bestaat uit een combinatie van oefeningen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Met deze combinatie uit Oosterse vechtsporten bouw je een betere conditie en kracht op. Bij Body Combat vecht je tegen denkbeeldige tegenstanders in groepsvorm. De bewegingen zijn niet moeilijk en voor iedereen goed te volgen. Bij Bezemer Fitness in Alphen a/d Rijn geven wij uitdagende lessen Body Combat.

Waarom Body Combat?

Met Body Combat werk je niet alleen aan je conditie en kracht maar het werkt ook ontspannend en stressverlagend. Bij Body Combat kan je je hoofd even leeg maken en verlaat de stress je lichaam. Body Combat is ideaal voor de sporter die van vechtsporten houdt maar liever niet tegen iemand anders vecht. Het is laagdrempelig en ook nog eens gezellig in groepsverband. De lessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs en zijn gebaseerd op het Les Mills programma. Dat betekent dat het programma regelmatig verandert om het zo uitdagend mogelijk te houden.

Wat train je tijdens Body Combat?

Body Combat is een full body workout. Je traint iedere spier in je lichaam en verbrandt veel calorieën. Hiernaast verbetert ook je balans en coördinatie omdat het van belang is dat je de oefeningen geconcentreerd en goed uitvoert. Bij vechtsporten draait het allemaal om goede focus!

Vind je sommige oefeningen te lastig? Geen probleem! De instructeur geeft verschillende niveaus aan waarop je een oefening kunt volgen. Zo is de les haalbaar voor ieder niveau sporter!

Nieuwsgierig? Of wil je gewoon een keer meedoen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom! Benieuwd naar onze andere groepslessen? Kijk dan HIER. Wij delen regelmatig filmpjes uit de groepslessen op onze Facebook en Instagram pagina.

Op zoek naar een les Body Combat in Alphen aan den Rijn en een gratis rondleiding krijgen? Maak dan een afspraak! Het is ook mogelijk om een gratis proefles te volgen.
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden. Maandag - vrijdag 05.00 - 17.00 uur Zaterdag & zondag 07.00 - 17.00 uur Het groepslesrooster is inmiddels ook helemaal aangepast en up to date. Er zijn in de vroege uurtjes lessen bij gekomen en ook overdag. Ben je geen lid bij Bezemer en kan je bij jouw eigen gym niet zo lekker vroeg sporten? Vraag dan een dagpas aan of kijk eens naar ons maandelijks opzegbaar abonnement.

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €129! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico