GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Bezemer Sports

Bezemer Fitness staat voor gezelligheid en discipline! Om ieder op zijn eigen manier te motiveren bieden wij verschillende lessen aan.

Bezemer Sports!
Bezemer Assault bestaat uit verschillende typen smallgroup trainingen die verzorgd worden in de Bezemer Sports ruimte. Deze trainingen worden gegeven door onze Personal trainers. In de ruimte maken wij alleen gebruik van functionele trainingstools, dat wilt zeggen: barbells, dumbells, kettlebells, wallballs, slamballs, banden, sleds, boxen enzovoort. Het instapniveau is zowel voor de absolute beginner als voor de expert. De beginner wordt technisch en methodisch van A naar Z geholpen en de expert wordt mentaal en fysiek ‘gepusht’ voorbij zijn of haar grenzen.

Praktische informatie:

  • De trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 8 personen
  • Er worden 9 lessen per week aangeboden
  • De lessen worden gegeven door specialisten en voormalige topsporters in diverse disciplines, zoals sports fysiologie, performance training en personal training.

Bezemer Assault bestaat uit de volgende type trainingen:

Crossfit Assault is een high intensity, crossfit geinspireerde training, ideaal voor degene die nieuwsgierig zijn naar CrossFit, maar een zachtere introductie willen in een leuke en informele omgeving. Assault X is tevens voor een ieder die het maximum wilt halen uit hun workout. Voorgaande ervaring met fitness of CrossFit is geen vereiste, een ieder is welkom bij de training, ongeacht het instapniveau. Bij Assault X zet je je eigen doel en push je jezelf voorbij je limieten. Tijdens de training zoomen we in eerste instantie in op mobilititeit en techniek. De trainingen zijn zeer gevarieerd en veranderen elke keer.

Strength Assault legt de nadruk op functionele krachttraining. Tijdens de trainingen worden diverse fundamentals en trainingsmethodieken aangeleerd die van belang zijn voor het ontwikkelen van o.a. kracht en spiergroei. De trainingen worden geperiodiseerd om een opbouw te ervaren en daarin progressie te boeken. Ook bij deze Assault is zowel de beginner als de gevorderde welkom; de beginner leert eerst de fundamentals aan om soepel in te stromen, de gevorderde wordt uitgedaagd om alles uit zijn of haar kunnen te halen.

Conditioning Assault is een kracht-conditioneel georienteerde training, waarbij de focus vooral ligt op functionaliteit, conditionering en snelheid. De nadruk ligt op lichtere gewichten, hogere herhalingen en meer snelheid. Wil je weten waar je staat en je (kracht)uithoudingsvermogen op de proef stellen of verbeteren dan is dit de juiste training voor jou. Ook bij de Conditioning assault maakt het instapniveau niet uit, de beginner kan dus ook gewoon instromen.

WIJ MOGEN 1 JULI WEER OPEN!
fixed-col-3-img1

Z’n fitnesscentrum mag vanaf 1 juli weer open! “We hoorden op zondagavond dat we dicht moesten. Je schrikt. Alle emoties komen dan op je af. Ik stond in de sportschool en begon meteen het plafond eruit te halen. ‘Dan maar verbouwen’, dacht ik. Dat stond toch al gepland voor eind april.” “Behalve het verwijderen van zo’n 600 vierkante meter systeemplafond, hebben we twee zalen verbouwd en zijn er 128 zonnepanelen op het dak geplaatst. De grote trap is gestript: onder de vloerbedekking kwam mooi hout tevoorschijn. Een project dat m’n vader met beide handen aanpakte, want die kan ook niet stilzitten thuis. We startten meteen met ‘live’ lessen voor onze klanten. En hoe vervelend het ook allemaal is, samen met hen slaan we ons er doorheen. Klanten hielpen met de verbouwing. En velen betaalden, als het maar even kon, hun abonnement door. Nu mogen we op 1 juli open. We hebben alles op meer dan anderhalve meter gezet en een overvloed aan handgel en handschoentjes ingeslagen. Maar de precieze details van het RIVM weten we nog niet. Bijvoorbeeld hoeveel mensen aan een groepsles mee mogen doen. Waarschijnlijk zullen kleedkamers en douches niet gebruikt worden. Die zijn net nieuw, dus die blijven nog even in de verpakking”, lacht Thijs. “Het is ongelooflijk ingrijpend wat er allemaal gebeurt, maar ik ervaar dat we de kleine dingen in het leven weer meer waarderen. En ook dat is wat waard!”

LEES MEER
Bezemer fitness is 100 % groen!!
fixed-col-3-img1

Lieve Sporters van Bezemer Fitness, Het is zover, a.s. woensdag 1 Juli mogen wij weer open! Wij kijken ernaar uit om iedereen weer op de gebruikelijke manier te mogen ontvangen en met een glimlach de zomer tegemoet te gaan. In de periode dat wij binnen niet mochten sporten hebben wij er alles aangedaan om de sportschool te verbeteren. De gehele beneden verdieping is verbouwd, het dak ligt vol met zonnepanelen en de laatste puntjes zijn op de i gezet. Naast alle maatregelen die wij hebben genomen om iedereen weer veilig te laten sporten, verwachten wij ook een aantal dingen van jouw als sporter. Wat kan je van ons verwachten: - De gehele sportschool is ingericht op 1,5 meter afstand. - Bij de ingang staat er voor iedereen desinfectie handcrème klaar, wij vragen ook iedereen deze te gebruiken voor binnenkomst. - Bij binnenkomst zijn de regels en maatregelen nogmaals voor u op papier gezet, als reminder. - Tijdens het sporten krijgt iedereen zijn eigen desinfectiekit om na gebruik de apparatuur te reinigen. - Alle sanitaire voorzieningen worden meerdere malen per dag gereinigd. - Onze trainers zullen iedereen juist informeren en adviseren over de maatregelen. Wat verwachten wij van jouw: - Probeer zoveel mogelijk op de fiets te komen. - Entree is alleen mogelijk met het gebruik van je toegangspas of EGym bandje, mocht je deze niet meer hebben kan je een nieuwe aanschaffen bij de balie €10,-. - Meenemen van je eigen handdoek is verplicht! Zonder handdoek kunnen wij je helaas niet toelaten in de sportschool. Tijdens deze periode is het ook niet mogelijk om een handdoek te kopen/lenen bij de balie. - Maak na gebruik van een voorziening, of apparaat alles schoon op de aangegeven manier. - Kom niet eerder dan 5 minuten voor het begin van een groepsles om drukte te voorkomen, en wacht beneden tot het seintje dat je naar de groepsles mag gaan. Waar kan je gebruik van maken tijdens het sporten: - Alle groepslessen. - Bijna alle cardio en kracht apparatuur. - De kleedkamers. - Alle sanitaire voorzieningen, ook de douches. - De bar - De zonnebank - De Fysio - E Gym - Spray-tan Studio Wij kijken naar uit iedereen weer te ontvangen. Je hoeft je niet aan te melden om vrij te trainen, alleen voor de groepslessen zoals voorheen. Mocht hier verandering in komen krijgt u hier uiteraard bericht van. Maandag t/m Vrijdag 07:00 – Juli tot 22:00u rest van het jaar tot 23:00u Zaterdag en Zondag 09:00 – 16:00u Een bijzonder Fijn weekend en we hopen u snel weer te zien. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via info@bezemerfitness.nl of 0172 533 837

LEES MEER
ACTIE van de Maand!
fixed-col-3-img1

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico