GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Bezemer Sports – Alphen aan den Rijn

Hé, sportfanaat! Houd jij van uitdaging, discipline en samen trainen? Dan is Bezemer Sports helemaal voor jou weggelegd! We bieden iedere dag meerdere lessen aan en buiten de lessen om mag je tussen 11.00 en 18.00 vrij trainen in de ruimte.

Assault trainingen

Bezemer Assault bestaat uit verschillende typen smallgroup trainingen die verzorgd worden in de Bezemer Sports ruimte onder de brug. Deze trainingen worden gegeven door onze Personal trainers.

In de ruimte maken wij alleen gebruik van functionele trainingstools, dat wilt zeggen: barbells, dumbells, kettlebells, wallballs, slamballs, banden, sleds, boxen enzovoort. Het instapniveau is zowel voor de absolute beginner als voor de expert. De beginner wordt technisch en methodisch van A naar Z geholpen en de expert wordt mentaal en fysiek ‘gepusht’ voorbij zijn of haar grenzen.

Praktische informatie

 • De trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 8 personen
 • We bieden meer dan 20 trainingen per week aan
 • De lessen worden gegeven door specialisten en voormalige topsporters in diverse disciplines, zoals sports fysiologie, performance training en personal training.

Type trainingen

Assault X

Assault X is een high intensity, crossfit geïnspireerde training. Ben jij nieuwsgierig naar CrossFit, maar op zoek naar een zachtere introductie in een leuke en informele omgeving? Dan is onze Assault X les perfect voor jou. Assault X is tevens voor een ieder die het maximum wilt halen uit hun workout. Voorgaande ervaring met fitness of CrossFit is geen vereiste, een ieder is welkom bij de training, ongeacht het instapniveau. Zeg je eigen doel bij Assault X en push je jezelf voorbij je limieten! Tijdens de training zoomen we in de eerste instantie in op mobiliteit en techniek. De trainingen zijn zeer gevarieerd en veranderen elke keer.

Strenght Assault

Strength Assault legt de nadruk op functionele krachttraining. Tijdens de trainingen worden diverse fundamentals en trainingsmethodieken aangeleerd die van belang zijn voor het ontwikkelen van o.a. kracht en spiergroei. De trainingen worden geperiodiseerd om een opbouw te ervaren en daarin progressie te boeken. Ook bij deze Assault is zowel de beginner als de gevorderde welkom. De beginner leert eerst de fundamentals aan om soepel in te stromen, de gevorderde wordt uitgedaagd om alles uit zijn of haar kunnen te halen.

Conditioning Assault

Conditioning Assault is een kracht-conditioneel georiënteerde training, waarbij de focus vooral ligt op functionaliteit, conditionering en snelheid. De nadruk ligt op lichtere gewichten, hogere herhalingen en meer snelheid. Wil je weten waar je staat en je (kracht)uithoudingsvermogen op de proef stellen of verbeteren? Dan is dit de juiste training voor jou. Ook bij de Conditioning Assault maakt het instapniveau niet uit, de beginner kan dus ook gewoon instromen.

Gratis proefles Bezemer Sports

Wil je een keer ervaren hoe het is om mee te doen met Bezemer Sports? Boek dan nu een gratis proefles door het formulier hieronder in te vullen! We hebben meer dan 20 lessen per week en er komen er steeds meer bij. Bekijk het complete rooster hier! Ben je er al over uit dat je wilt komen sporten bij Bezemer Sports? Sluit dan HIER je abonnement af!
  Corona maatregelen bij Bezemer
  fixed-col-3-img1

  Bij Bezemer Fitness nemen we de juiste maatregelen om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten. We hebben alle informatie verzameld op onze website zodat je deze altijd kan teruglezen.

  LEES MEER
  Blijf fit & gezond
  fixed-col-3-img1

  Wij hebben onzettend goed nieuws! Misschien heb je het al gelezen op onze Social Media. Wegens het grote succes van de eGym bij Bezemer Fitness hebben we een extra apparaat aangekocht voor de eGym cirkel. Met dit apparaat erbij hebben wij een cirkel van tien eGym apparaten, wat uniek is in Nederland!

  LEES MEER
  Behaal je doelen bij Bezemer Fitness
  fixed-col-3-img1

  Wil jij gaan knallen en 10 tot 25 kilo afvallen? Start dan met onze voedingsdeskundige aan een afvaltraject. Nu 3 maanden voor maar €109! Nu beginnen? Mail naar info@bezemerfitness.nl

  LEES MEER

  PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

  Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

  Claim nu jouw gratis dagpas! Meer informatie over Bezemer Fitness
  logo-ico