De Alphense sportschool Bezemer Fitness van eigenaar Thijs Bezemer sleepte op zondag 3 juni de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards in Gorinchem. Een dolblije Thijs Bezemer nam uit handen van Katja Schuurman prijs in ontvangst onder toeziend oog van presentatrice Kim Kötter.

 

In 2017 haalde Bezemer Fitness al de prijzen voor ‘Gezelligste sportschool van Alphen’ en de ‘Beste sportschool van Zuid-Holland’ binnen. De landelijke titel haalde de sportschool binnen bij de publieksjury in de categorie fitnessclubs. Thijs: “De enorme betrokkenheid van onze klanten en medewerkers maakt dat we de landelijke titel dit jaar op onze naam kunnen schrijven. Daar ben ik echt enorm trots op.”

Bezemer: “We werken met een heel team hard aan het professionaliseren van onze sportschool. We groeien nog steeds. Nadat bekend werd dat we deze prijs hadden gewonnen, werden 14 mensen die dag direct lid. En dat in deze zomermaanden, die voor een sportschool toch wat minder goed lopen dan tijdens de rest van het jaar. Dat is toch fantastisch.”

Bezemer Fitness

Naast het runnen van een sportschool heeft Thijs Bezemer als eerste het suppen op de Rijn op de kaart gezet, bestiert hij een sloepverhuur en is onlangs bekend geworden dat Bezemer Fitness opnieuw gaat uitbreiden op Personal Training en Small Group Training. Thijs: “We hebben net onze cardioapparatuur vernieuwd en in het komende jaar volgt ook de rest van de apparaten. We willen nog professioneler worden zonder de gezelligheid en de sfeer uit het oog te verliezen.”

Meer weten?

Informatie over Bezemer Fitness vind je op www.bezemerfitness.nl. De sportschool zelf zit aan de Hooftstraat 189 in Alphen aan den Rijn.