GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Bellicon® Move Alphen aan den Rijn

WAT DOEN WE MET BELLICON® MOVE:

bellicon® Move is een holistisch en algemene gezondheid bevorderende training, waar uiteraard veel ruimte is voor plezier. Bovendien wordt de nadruk gelegd op de juiste houding en balans. De bellicon Move training is tevens geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, beperkingen of ziektes. Bij het bellicon Move programma ligt de nadruk voornamelijk in het op een gemoedelijke manier oefenen van de balans en de coördinatie. Daarnaast is de les ontwikkeld om op een plezierige manier aan lichaamsbeweging te doen en ervoor te zorgen dat uw energie en vitaliteit een boost krijgt.

VOOR WIE ZIJN DEZE LESSEN GESCHIKT?

De bellicon® Move lessen brengen veel gezondheidsvoordelen voor degenen die graag een leuke vorm van lichaamsbeweging willen ontdekken en graag fit en gezond willen blijven. De lessen zijn ontzettend divers, met veel verschillende oefeningen, wat gegarandeerd een plezierige training oplevert! De lessen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor elke leeftijd.

SPEERPUNTEN

  • Gezondheidsgeoriënteerde training
  • Coördinatie
  • De juiste houding aannemen
  • Balans
  • Verhoogd welzijn
  • Ontspanning
  • Totale lichaamstraining (core training)
  • Fit zijn op elke leeftijd, zelfs op oudere leeftijd

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!

Fitness 50+ Personal Trainer Fysiotherapie Afvallen BBB Bellicon Bounce Bellicon Move Bellicon Circle Body Pump BootCamp BodyCombat Hardlooptraining Cross Bezemer Boxing Circuit Training Yoga Pilates HIIT Zumba Spinning Zonnebank

Kennismaken
fixed-col-3-img1

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij Bezemer Fitness? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het zelf. Dus, als je op zoek bent naar een geschikte sportschool in Alphen, meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis dagpas

LEES MEER
Sportschool van het Jaar
fixed-col-3-img1

Bezemer Fitness sleepte op zondag 3 juni 2018 de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards. In 2017 won Bezemer Fitness al de prijzen voor ‘Gezelligste sportschool van Alphen’ & ‘Beste sportschool van Zuid-Holland’.

LEES MEER
Bezemer Sports
fixed-col-3-img1

Jouw Personal Trainer in een unieke omgeving. Wil jij werken aan jezelf met persoonlijke coaching? Wij begeleiden jouw op een efficiënte manier in het volledige trainingsproces. Afvallen, & Mental Coaching.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico