GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Bellicon® Circle Alphen aan den Rijn

WAT DOEN WE MET BELLICON® CIRCLE:

Het bellicon® Circle trainingsprogramma is letterlijk een HIIT, een high intensity interval training, waarbij je samen met een partner traint en wederzijdse motivatie en aanmoediging onderdeel zijn van een totaaltraining en men elkaar kan motiveren om tot het uiterste te gaan. Deze veelzijdige trainingsmethode is een totale lichaamstraining bedoeld om spiermassa te vergroten en dus toegespitst op sportieve en athletische deelnemers. Kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en tijdssequenties behoren tot de integrale elementen van een bellicon® Circle training.

VOOR WIE ZIJN DE LESSEN GESCHIKT?

De bellicon® Circle training is een praktische high intensity cirkel training, voornamelijk bedoeld voor menen die doorgaans een hoog fitness niveau hebben. De nadruk ligt hier specifiek op kracht en conditie oefeningen toegepast op de bellicon® trampoline. De Circle training  verhoogt uw grenzen.

SPEERPUNTEN

  • Partner workout
  • Spiergroei
  • Cirkel training
  • Fysieke beperkingen overschrijden
  • High intensity
  • Lichaamsvorming
  • Vetverlies

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!

Fitness 50+ Personal Trainer Fysiotherapie Afvallen BBB Bellicon Bounce Bellicon Move Bellicon Circle Body Pump BootCamp BodyCombat Hardlooptraining Cross Bezemer Boxing Circuit Training Yoga Pilates HIIT Zumba Spinning Zonnebank

Kennismaken
fixed-col-3-img1

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij Bezemer Fitness? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het zelf. Dus, als je op zoek bent naar een geschikte sportschool in Alphen, meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis dagpas

LEES MEER
Sportschool van het Jaar
fixed-col-3-img1

Bezemer Fitness sleepte op zondag 3 juni 2018 de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards. In 2017 won Bezemer Fitness al de prijzen voor ‘Gezelligste sportschool van Alphen’ & ‘Beste sportschool van Zuid-Holland’.

LEES MEER
Bezemer Sports
fixed-col-3-img1

Jouw Personal Trainer in een unieke omgeving. Wil jij werken aan jezelf met persoonlijke coaching? Wij begeleiden jouw op een efficiënte manier in het volledige trainingsproces. Afvallen, & Mental Coaching.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico