GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

Bellicon® Bounce Alphen aan den Rijn

WAT DOEN WE MET BELLICON® BOUNCE:

bellicon® Bounce is een innovatief en modern groepsfitness en trainingsconcept met een vooraf samengesteld, vaststaand bewegingsprogramma. De lessen bestaan uit een combinatie van verschillende segmenten en het aan de ene kant bevorderen van het uithoudingsvermogen en aan de andere kant het opbouwen van kracht. Speelse elementen van dansen, en een verscheidenheid aan combinatie-oefeningen vullen dit ontzettend leuke en spannende Bounce concept aan. Ondanks dat het een intensieve training is, moet u vooral genieten van de hoge fun factor van deze workout.

VOOR WIE ZIJN DEZE LESSEN GESCHIKT?

De bellicon® Bounce lessen zijn goed voor jonge mensen, maar ook voor mensen die jong van geest zijn. Voor mensen die graag hun fitness niveau en uithoudingsvermogen willen verbeteren tijden een reguliere intensieve training. Een typische Bounce les is gericht op het verbranden van calorieën, het verbeteren van het uithoudingsvermogen, strakker in je vel zitten, en niet onbelangrijk: spiermassa opbouwen. Terwijl u geniet van de zachte en subtiele uitwerking die de bellicon® op uw lichaam heeft, waarbij uw cellen nieuw leven wordt ingeblazen en uw zelfperceptie en kwaliteit van leven verbeteren. Een bounce les is simpelweg levendig en stimulerend en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

SPEERPUNTEN

  • Groepsfitness
  • Uithoudingsvermogen, conditie, kracht en power
  • Interval training
  • Danselementen
  • Fun
  • Vetverbranding

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!

Fitness 50+ Personal Trainer Fysiotherapie Afvallen BBB Bellicon Bounce Bellicon Move Bellicon Circle Body Pump BootCamp BodyCombat Hardlooptraining Cross Bezemer Boxing Circuit Training Yoga Pilates HIIT Zumba Spinning Zonnebank

Kennismaken
fixed-col-3-img1

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij Bezemer Fitness? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het zelf. Dus, als je op zoek bent naar een geschikte sportschool in Alphen, meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis dagpas

LEES MEER
Sportschool van het Jaar
fixed-col-3-img1

Bezemer Fitness sleepte op zondag 3 juni 2018 de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards. In 2017 won Bezemer Fitness al de prijzen voor ‘Gezelligste sportschool van Alphen’ & ‘Beste sportschool van Zuid-Holland’.

LEES MEER
Bezemer Sports
fixed-col-3-img1

Jouw Personal Trainer in een unieke omgeving. Wil jij werken aan jezelf met persoonlijke coaching? Wij begeleiden jouw op een efficiënte manier in het volledige trainingsproces. Afvallen, & Mental Coaching.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico