GRATIS
DAGPAS

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

BBB Alphen aan den Rijn

WAT DOEN WE MET BBB:

BBB bij Bezemer Fitness in Alphen aan den Rijn wordt Gelardeerd met muziek, tijdens deze groepsles wordt u opgezweept om tot het uiterste te gaan. Centraal staan oefeningen voor de buik, billen en benen. (ofwel in de volksmond BBB).Zittend, staand, liggend en springend komen alle spiergroepen aan de orde. Deze lessen worden vooral als een vrouwenaangelegenheid gezien maar het tegendeel is waar.

WAAROM BBB

Ons onderstel moet een ieder door het leven dragen en verdiend dus veel aandacht, zowel van mannen als vrouwen, jong en oud. Door het hoge tempo is het tevens te zien als een cardio-uur. Het spreekt voor zich dat het spierverstevigend is voor buik, billen en benen.

NIET VERGETEN:

Handdoek en drinken (drinken is ook bij de bar te koop) wordt geadviseerd om mee te nemen.

Wil je zelf een keer ervaren of Bezemer Fitness bij je past? Claim dan nu jouw gratis dagpas!

Fitness 50+ Personal Trainer Fysiotherapie Afvallen BBB Bellicon Bounce Bellicon Move Bellicon Circle Body Pump BootCamp BodyCombat Hardlooptraining Cross Bezemer Boxing Circuit Training Yoga Pilates HIIT Zumba Spinning Zonnebank

Kennismaken
fixed-col-3-img1

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij Bezemer Fitness? Kom dan gratis een dag sporten en ervaar het zelf. Dus, als je op zoek bent naar een geschikte sportschool in Alphen, meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis dagpas

LEES MEER
Sportschool van het Jaar
fixed-col-3-img1

Bezemer Fitness werd op 22 november jl. gekozen als beste fitnessclub van de provincie Zuid-Holland. Tevens ontving Bezemer een Gold Award vanwege de gemiddelde waardering van 9,00 of hoger. Bezemer Fitness sleepte eerder in 2018 ook al de landstitel voor ‘Beste Fitnessclub van Nederland’ in de wacht tijdens de Dutch Fitness Awards.

LEES MEER
Bezemer Sports
fixed-col-3-img1

Jouw Personal Trainer in een unieke omgeving. Wil jij werken aan jezelf met persoonlijke coaching? Wij begeleiden jouw op een efficiënte manier in het volledige trainingsproces. Afvallen, & Mental Coaching.

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Uniek in Alphen: eGym is de personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Claim nu jouw gratis dagpas! Klik voor meer informatie
logo-ico