PLAN
RONDLEIDING

VRAAG 'M
SNEL AAN!
Lees meer

20 van Alphen.

Je moet eerst een stukje lopen ….. Maar dan ben je welkom op het mooiste feest van de 20 van Alphen!

Sporten en een gezonde levensstijl zijn erg belangrijk. Persoonlijk, maar zeker ook voor het bedrijfsleven. Ondernemers en hun medewerkers fit en vitaal; dat is de doelstelling van de VOA–Sportcommissie. Gezond ondernemen! 
 
Het eerste sportevent voor 2023 is de 20 van Alphen. Dé openingsklassieker van de Nederlandse atletiek en hét sportieve en grootste loopevenement van het Groene Hart.

VOA en Bezemer Fitness delen hun sportieve ambitie: het verrichten van prestaties die ertoe doen!
Onze uitdaging: op 12 maart 2023 willen we samen een hardloopteam van 100 deelnemers op de been brengen. Gaan jullie met ons de uitdaging aan? Loop dan met elkaar mee in het VOA-team.

Wat is dan het voordeel?
We regelen alles voor de sportieve lopers. Avantisport biedt alle lopers van het VOA-team een mooi hardloopshirt aan. Het startnummer wordt aangeboden door de VOA en uiteraard zijn we van harte welkom bij de Wijnbar&Zo waar vanuit we starten en we uiteraard zorgen voor een supergezellige afterparty! Bezemer Fitness biedt een uitgekiend trainingsprogramma ter voorbereiding op de 20 van Alphen.
 
Deelname in het VOA-team voor alle afstanden is  €10.  Dat is voordeliger dan de inschrijving via de 20 van Alphen. De VOA en Bezemer Fitness zorgen voor een aantal sponsors. Voor dit bedrag krijg je een mooi hardloopshirt, je loopnummer, gratis deelname aan de trainingen (die starten vanaf 1 januari 2023) bij Bezemer Fitness, verzorging/massage bij De Wijnbar en een muntje voor een lekker drankje na afloop van je sportieve presentatie. Je spullen kan je ook bij de Wijnbar achterlaten tijdens het hardlopen.

Looptrainingen
Bezemer Fitness organiseert vanaf 1 januari iedere zondag van 10:00 – 11:00 uur een looptraining voor team VOA x BEZEMER. Met de looptraining wordt je door professionele instructeurs voorbereid op de 5 en 10 kilometer. Verzamelen doen we bij Bezemer Fitness en vanaf daar ga je met een gezellige groep van start!

Doe je mee?
Vorm een team of schrijf je gewoon zelf in voor het VOA x BEZEMER TEAM van de 20 van Alphen. 
 
Kijk hier voor meer informatie en schrijf je snel in. Als individuele loper, samen met je vriend of vriendin of met al je collega’s!
 
Wil je toch je eigen Business Team inschrijven? Schrijf je dan rechtstreeks in via de 20 van Alphen. Je krijgt dan een ontvangst en kleedruimte in Theater Castellum, enkele consumptiebonnen, een plek in het speciale startvak, bewaakte tassengarderobe, masseurs voor en na de loop en kans op prijzen in het Business Loop klassement. Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Gratis rondleiding
fixed-col-3-img1

Wil jij ontdekken wat Bezemer Fitness te bieden heeft en kennis maken met de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn? Maak dan nu een afspraak in onze agenda met één van onze toppers. Tijdens de rondleiding leggen we je graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

LEES MEER
Bezemer Ladiesnight
fixed-col-3-img1

LADIES OPGELET! Donderdagavond 30 maart organiseert Bezemer Fitness een Ladiesnight! van 17:00 - 22:00 uur geven we toffe try-outs van groepslessen, zijn er lokale ondernemers met hun eigen stands en zorgen we natuurlijk voor lekkere hapjes en drankjes. Iedereen is welkom, dus neem ook je vriendinnen, buurvrouw, zussen, moeders of collega's mee. Toegang is gratis. Kom jij gezellig langs? Zet het alvast in je agenda!

LEES MEER
Ontdek e-Gym Flex
fixed-col-3-img1

Uniek in Alphen en nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym Flex! Gestructureerd en begeleid werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, gewichtsbeheersing en conditie kan voor iedereen met een Egym abonnement. Goede mobiliteit is belangrijk, zeker als je een dagje ouder wordt. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie mentaal en lichamelijk en sporten is ook een fijne sociale activiteit. Het is de perfecte combinatie met onze eGym cirkel!

LEES MEER

PAST BEZEMER OOK BIJ JOU?

Bij Bezemer Fitness staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid voorop. Wij helpen jou met het bereiken van je doelen en maken sporten leuk! Maak gebruik van onze extra's zoals eGym, groepslessen, Bezemer Sports en Personal Training.

Plan nu jouw rondleiding Meer informatie over Bezemer Fitness
logo-ico